26 oktober 2015

Topsportcentrum Rotterdam verlengt schoonmaakcontract met VLS

Op 20 oktober hebben Martin Koers, directeur Topsportcentrum Rotterdam, Dennie van Leeuwen, algemeen directeur van de VLS Groep, met de ondertekening van een nieuw contract de bestaande samenwerking verlengd.

Een belangrijk onderdeel van het nieuwe contract dat per 1 oktober is ingegaan, is gastvrijheid en partnership. Martin Koers beaamt: “Gastvrijheid is een speerpunt in het nieuwe contract. De in gastvrijheid opgeleide servicemedewerkers van VLS dragen bij aan eengastvrije beleving van de diverse bezoekers aan en ‘bewoners’ van het Topsportcentrum Rotterdam.’’

Duurzaamheid
Zowel Topsportcentrum Rotterdam als VLS hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom worden de werkzaamheden uitgevoerd met de meest milieuvriendelijke middelen. Alle middelen hebben het ecolabel en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dennie van Leeuwen is verheugd over de contractverlenging: “Zelfs na zo’n lange tijd van intensieve samenwerking zien we dit contract toch als een frisse start, waarin we samen met Topsportcentrum Rotterdam aan de slag gaan.”

Op de foto v.l.n.r.: Rob Bom (VLS), Martin Koers (Topsportcentrum), Dennie van Leeuwen (VLS), Cock Veelenturf (Topsportcentrum), Ruud Hartman (VLS)

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: