Tomcat demonstreert EDGE ISO, NANO-Edge en ZerO3 op Schoonmaak Vakdagen

Op dinsdag 25 en woensdag 26 september ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen. Leverancier van reinigingsmachines in Vianen, Tomcat, neemt deel aan dit specifiek op het schoonmaakvak gerichte event in de Expo in Houten. Het bedrijf is hiermee een van de aanwezige producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen, die de nieuwste technieken en innovaties tonen. Tomcat demonstreert de vloerreinigingsmachines EDGE ISO en NANO-EDGE en presenteert ZerO3-systeem op de beursvloer. Lees verder voor nog meer must-be-there’s.

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
Ewout de Lange, salesmanager Tomcat, vertelt waarom het bedrijf aan het evenement deelneemt: “De Schoonmaak Vakdagen zijn lokaal en zijn louter voor de schoonmaaksector. Zeer gericht dus. Tomcat wil de naam op de Nederlandse markt verstevigen en daarom zien wij meerwaarde in aanwezigheid op dit evenement.”

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
“Tomcat is een sterk kwaliteitsmerk vloerreinigingsmachines met unieke kenmerken. De niet alledaagse robuuste en eenvoudige constructie zorgen voor een sterk reinigingsresultaat en lage additionele kosten. Op de stand demonstreren we de nieuwe EDGE ISO en de NANO-EDGE en leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn van dit rechthoekige excentrisch bewegende schrobsysteem. Daarnaast presenteren wij het ZerO3 systeem op een Tomcat schrobzuigmachine. ZerO3 is aan boord gegenereerd ozonwater voor een chemievrije reiniging en het neutraliseren van vieze geuren.”

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
“Social media is momenteel bij uitstek het medium om relaties te informeren, dat wij aanwezig zijn op de Schoonmaak Vakdagen. Vanzelfsprekend promoten we onze aanwezigheid op dit vakevenement ook bij ieder contactmoment met bestaande relaties.”

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?

“Het is echt een Nederlands evenement en alleen gericht op de schoonmaaksector. Een unieke mogelijkheid voor lokale branchegenoten om elkaar te kunnen ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.”

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met onder meer de vloerreinigingsmachines van Tomcat? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.