16 februari 2016

Toekenning CE-markering TASKI Intellibots handenvrij schoonmaken

Sealed Air’s Diversey Care divisie heeft aangekondigd dat het de CE-markering heeft bekomen voor zijn TASKI Intellibot SWINGOBOT 1650 machine. Deze toekenning aan de TASKI Intelligbots betekent handenvrij schoonmaken in 33 Europese landen.

De vraag naar geautomatiseerde schoonmaakmachines groeit snel, vooral in de ontwikkelde landen. Dit is vanwege de significante vooruitgang in robotica-technologie, krapte op de arbeidsmarkt en de noodzaak voor een hogere productiviteit in de dagelijkse routine- of schoonmaakwerkzaamheden.

Recordhoogtes
Sinds de overname van Intellibot in maart 2015 heeft Sealed Air tijdens de ISSA/INTERCLEAN-tentoonstelling in Las Vegas in oktober 2015 een prestigieuze Prijs voor Innovatie gewonnen voor TASKI Swingobot 755, en de verkoop van de robotmachines heeft sindsdien nieuwe recordhoogtes bereikt.

De firma heeft ook een sterke stijging gemerkt in de interesse in de machines vanwege Europese kopers en het bereiken van de CE-markering betekent dat Diversey Care nu deze vraag kan beantwoorden. Machines werden al verscheept naar klanten in het VK, de Benelux, Scandinavië, Frankrijk, Spanje en Duitsland, waar ISS drie eenheden heeft aangekocht voor evaluatie alvorens de machine mogelijk wereldwijd te gaan inzetten.

Effectief en spaarzaam
Anders Dedenroth Høj, Cleaning Category Manager van ISS’s Global Procurement and Supply Chain departement, verwelkomde de toekenning van de CE-markering als volgt: “Bij ISS zijn we gefocust op het bedienen van onze klanten, en deze te helpen hun doelen te bereiken door creatief na te denken en voordeel te halen uit de laatste innovaties. Dit is exact wat wij wensen te doen met deze machines. We geloven dat efficiënte handenvrije machines ons de kans bieden het draaiboek te herschrijven betreffende het effectief en spaarzaam schoonmaken van de gebouwen van onze klanten.”

Jean-Marc Lille-Pallette, VP Europe, Diversey Care voegde hieraan toe: “Het bereiken van de CE-markering is een nieuwe kritische mijlpaal voor Diversey Care op onze missie om voordelen op vlak kost en productiviteit van handenvrij robot-schoonmaken over de hele wereld te verspreiden.”

Economisch schoonmaken
Handenvrije TASKI SWINGOBOT 1650 machines verbeteren de economie van schoonmaken aanzienlijk. De verlengde levensduur van de batterij betekent dat ze kunnen werken gedurende meerdere shiften, terwijl de diagnostiek en rapportage op afstand betekent dat operatoren de locatie en prestatie van hun machines kunnen volgen op afstand, en verwittigd worden wanneer een menselijke tussenkomst vereist is. Ideale locaties voor schoonmaken door de TASKI Intellibot SWINGOBOT 1650 machines zijn bijvoorbeeld scholen, hospitalen, shoppingcenters en luchthavens.

Over Diversey Care
Diversey Care is een divisie van Sealed Air Corp, een marktleider in voedselveiligheid  en -zekerheid, inrichtingshygiëne en productbescherming. Voor meer informatie over Diversey Care kunt u het bedrijf bezoeken op  www.sealedair.com of het volgen op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Deel dit artikel

Ook interessant: