Tisser van Asito en Staples: “Partnerschap verder dan klant-leverancierrelatie”

Staples en Tisser van Asito, de nieuwe facilitaire dienstverlener voor mkb’ers, ondertekenen een partnerschap voor het samen ontwikkelen van deze markt. Vanaf de livegang levert Tisser supersnelle dienstverlening, volledig digitaal voor zowel medewerker als klant, met maximale flexibiliteit en gemak. Staples zorgt voor de toelevering van materialen en middelen en bouwt de dienstverlening verder uit met onder andere office supplies & solutions. Hiermee krijgt de mkb-klant nog meer gemak en flexibiliteit.

Remko Stolk, commercieel directeur Asito: “We zetten Tisser in de markt als een A-merk dienstverlener voor schoonmaak- en aanvullende diensten. Betrouwbare, snelle en flexibele levering van schoonmaakmiddelen en aanverwante producten zoals toiletpapier, is hierbij een randvoorwaarde die perfect geregeld moet zijn. Een A-merk als Staples past hier uitstekend bij. Samen kunnen we de dienstverlening verder uitrollen, bijvoorbeeld door ook office supplies te gaan leveren aan de klanten van Tisser. Allemaal via het Tisser-platform dat de klant volledig moet faciliteren. Op deze manier zullen we in de toekomst meerdere partners aansluiten op Tisser om een nog completer dienstenpakket te kunnen aanbieden.”

Alles voor gemak klant
Caby Brandenburg, sales director van Staples: “Het is mooi om op deze wijze een partnerschap aan te gaan. Dit gaat verder dan een klant-leverancierrelatie. We zetten ons samen in om een dienstenpakket aan Tisser-klanten te leveren waar beide partijen hun specialisme inzetten om de klant zo veel mogelijk gemak te kunnen bieden. Staples krijgt toegang tot een nieuwe categorie klanten en Tisser van Asito maakt gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van office supplies en logistiek. Alles voor het gemak van de klant.”

Tisser van Asito start haar dienstverlening in mei. Een sneak preview is te vinden op www.tisser.nl.