12 augustus 2015

TH&P als specialist in toetsenbordreiniging bij RTL4

Hoe vies is een toetsenbord? Die vraag kreeg de redactie van het RLT4 programma #Durftevragen. Reden voor de redactie om TH&P als specialist te vragen. Door de jarenlange ervaring in het reinigen van toetsenborden op de werkplek, weet TH&P hoe vies een toetsenbord kan zijn. En misschien nog wel belangrijker, hoe je het weer schoon krijgt en houdt.

De toetsenborden op de Nederlandse plekken zijn vies. En met vies bedoelen wij ook echt vies. Kijk maar eens naar uw eigen toetsenbord. Hoeveel vuil ziet u er zo tussen zitten? En dan hebben we het nog niet eens over de onzichtbare viezigheid, zoals bacteriën. Maar hoe vuil een toetsenbord nou precies is, wilde Nicole uit Schiedam wel weten. Daarom stelde ze deze vraag aan het RTL4-programma #Durftevragen.

Op onderzoek uit
Presentator Ferry de Graaf ging voor Nicole op onderzoek uit en kwam er al snel achter dat een gemiddeld Nederlands toetsenbord vies is: 95% van de toetsenborden op de Nederlandse werkplekken is vervuild. Net zoals het eigen toetsenbord van de presentator, zo bleek uit de meting van TH&P. Zijn toetsenbord was zes keer vervuilder dan de norm. Gelukkig is het toetsenbord meteen gereinigd en werkt Ferry nu weer achter een fris en fruitig toetsenbord. De presentator ging zelf ook nog even op onderzoek uit. De Graaf was wel eens benieuwd hoe vies het toilet op de redactie precies is. Hij kwam er al snel achter dat dat eigenlijk reuze mee valt. Het toilet was veel schoner. En dat klopt, want wc wordt dagelijks gereinigd. Een Nederlands toetsenbord bevat gemiddeld vierhonderd keer meer bacteriën dan een wc-bril.

Uitzending op 2 augustus gemist? Klik dan op deze link.

Over TH&P
TH&P is al 20 jaar marktleider in het specialistisch reinigen van hardware. Dagelijks reinigt TH&P 1500 werkplekken in Nederland. Of het nu gaat om het hygiënisch reinigen van een toetsenbord of een computerscherm, of om het reinigen van een kwetsbare ruimte, zoals een serverruimte. TH&P houdt werkplekapparatuur schoon en hygiënisch. Professioneel, zorgvuldig en met oog voor duurzaamheid.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: