11 mei 2015

Tennant wint leveranciersaward Facilicom

Begin april organiseerde Facilicom Services Group voor het tweede jaar op rij de All Together Contest. In deze verkiezing zoekt Facilicom de beste facilitaire ideeën onder leveranciers en partners. Tennant kwam ditmaal als grote winnaar uit de bus, waarbij het juryrapport met name lovend sprak over de duurzaamheidsgedachte.  

Leveranciers en partners worden uitgedaagd om mee te denken hoe Facilicom zijn ambitie om het meest klantgerichte bedrijf te zijn, verder kan uitbouwen. Centraal daarbij staat de vraag welke logistieke, duurzame- en proactieve initiatieven daaraan kunnen bijdragen.

Groene ambitie
Tennant is leverancier van een uitgebreid assortiment reinigingsmachines en is doorlopend op zoek naar hun bijdrage aan een schonere, veiligere en gezondere wereld. De voorstellen en concrete uitwerkingen van Tennant passen uitstekend bij de Groene Ambitie van Gom, de schoonmaakdivisie van Facilicom. Vanuit deze ambitie ontwikkelt Gom continu milieusparende initiatieven die integraal worden doorgevoerd in de hele organisatie. 

Voorop in duurzaamheid
Tennant wist de jury te overtuigen door de manier waarop het bedrijf zich als echte partner opstelt en innovatieve oplossingen voor Gom-klanten aanbiedt. De inzending van de leverancier was op maat gemaakt en gaf concrete voorbeelden van hun bijdrage in het versterken van de klantgerichtheid. Daarnaast maakten de duurzaamheidsambities van Tennant een grote indruk op de schoonmaakdivisie. 

Duurzame relaties
Ad van Poppel, directeur kwaliteit bij Gom: “Wij vinden duurzame relaties met onze leveranciers als partner heel belangrijk. Tennant is daar een goed voorbeeld van. Met hen vinden we constant mogelijkheden om te blijven innoveren en om door te ontwikkelen. De voorstellen voor chemievrije reiniging en waterbesparing versterken ook in 2015 onze klantgerichtheid en groene doelstellingen, daar ben ik van overtuigd. De persoonlijke insteek van de inzending en de wil om gezamenlijk met Gom op te treden maakte Tennant tot een terechte winnaar. Een unaniem jurybesluit!”

 

Deel dit artikel

Ook interessant: