Teams CitizenM en Universiteit Maastricht winnaars EW Service Award

EW - CitizenM winnaar 2016Excelleren in gastbeleving, kwaliteit, flexibiliteit, pro activiteit en samenwerking met de opdrachtgever: de teams van Universiteit Maastricht Binnenstad en CitizenM Amsterdam City hebben dit jaar de EW Service Award gewonnen.

Jaarlijks reikt EW Facility Services de EW Service Award uit. Een interne award waarbij in competitieve vorm gestreden wordt voor de titel Best Presterende Team in de categorie Hotels of in de categorie Kantoren, High Traffic & Zorg. Hiermee kijkt de multiservice facilitair dienstverlener kritisch naar haar dienstverlening en, minstens zo belangrijk, toont zij hiermee de waardering die zij uit wil spreken voor de inzet en het enthousiasme van haar medewerkers.

Waardering
De uitreiking van de EW Service Award leeft binnen de organisatie en zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid. Betrokkenheid met de organisatie, binnen het team en tussen de concurrerende teams. Maar bovenal gaat het om de waardering die gevoeld wordt. Irene Steinhart, rayonmanager: “De waardering voor al het harde werk is echt stimulerend. Iedereen binnen het team van Universiteit Maastricht Binnenstad is super blij en trots op deze prestatie. Ze zijn nog in feeststemming.”

Onderscheidend vermogenEW - Universiteit Maastricht winnaar 2016
Het team van Universiteit Maastricht Binnenstad mocht in de categorie Kantoren, High Traffic & Zorg de titel in ontvangst nemen. In de categorie Hotels kon team CitizenM Amsterdam City de titel dit jaar op haar naam schrijven, nadat zij vorig jaar net naast de winst greep.

Beide teams excelleren in de wijze waarop zij met de opdrachtgever samenwerken. Ze zijn pro-actief en denken continu met de opdrachtgever mee. Dit wordt niet alleen door EW Facility Services gewaardeerd, maar ook door de opdrachtgevers, zo blijkt uit hun feedback. Team CitizenM gaat daarin nog een stap verder en heeft een partnership met de opdrachtgever opgebouwd, waardoor zij één team vormen. Daarnaast onderscheidt het team zich op het gebied van stabiliteit en kwaliteit. Team Universiteit Maastricht Binnenstad maakt met een bezielende leidinggevende en de goede sfeer en betrokkenheid binnen het team het verschil.

Teamuitje
Met de winst op zak wordt het nu tijd om na te denken over de invulling van het teamuitje dat als prijs aan de onderscheiding is verbonden.