7 februari 2017

Te koop gevraagd: schoonmaakbedrijf

Een sterke marktpartij uit Zuidwest-Nederland – een bedrijf in facilitaire dienstverlening (b2b) – is op zoek naar een geschikte kandidaat-partij voor overname.

Huidige situatie
Onze opdrachtgever levert al vele jaren als kernactiviteit facilitaire dienstverlening voornamelijk op het gebied van schoonmaak in een zakelijke omgeving (business-to-business). De directie staat voor kwalitatieve dienstverlening, waarbij flexibiliteit, service, een sociaal personeelsbeleid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze opdrachtgever realiseert een hoge mate van klanttevredenheid en is financieel stabiel en gezond.

Al jaren realiseert onze opdrachtgever stabiele en autonome groei. Het bedrijf is klaar voor een volgende stap in haar bedrijfsontwikkeling. Vandaar dat de zoektocht gestart is om een bedrijfsovername te realiseren. Bedrijven – met een strategische facilitaire fit of uitbreiding van de dienstverlening – die bijvoorbeeld met continuïteitsvraagstukken zitten, komen hiervoor in aanmerking. Voor een geschikte kandidaat-partij is het een ideale mogelijkheid om opgenomen te worden door een sterke marktpartij in de regio Zuidwest-Nederland. Hierdoor blijft de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd.

Kaderschets
– actief in de schoonmaak en/of facilitaire dienstverlening;
– zowel bedrijven die financieel gezond zijn als bedrijven met een financieel zwakkere situatie;
– regio Zuidwest-Nederland (de lijn Den Haag – Zoetermeer –  Gouda – Rotterdam – Gorinchem – Dordrecht);
– focus op bedrijven met omzetindicatie tussen € 400.000 – €1.200.000;
– overdrachtsperiode bespreekbaar;
– zakelijke opdrachtgevers.

Interesse/informatie
Onze opdrachtgever staat open voor nieuwe uitdagingen en voorstellen. Zoekt uw schoonmaak- of facilitair bedrijf naar een nieuwe stap in continuïteit? Wenst u als eigenaar uit te stappen en ontvangt u graag een faire prijs voor gedane arbeid? Of bevindt uw bedrijf zich wellicht financieel in zwaar weer? Schroom niet om contact op te nemen.

Deze koopomschrijving is een exclusiviteitsopdracht van CompanyCure Bedrijfsovername. Voor contact en/of informatie belt u met 06 – 24 45 75 40 of mailt u naar: [email protected] t.a.v. Steven Corijn.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: