Taski introduceert nieuwe standaard in middelgrote schrobzuigers: lithium-ion batterijen

Worden lithium-ion batterijen de nieuwe standaard in de schoonmaak? Lithium-ion batterijen vinden in steeds meer producten hun weg, bijvoorbeeld in mobiele telefoons, laptops, tablets en elektrische auto’s. TASKI past ze reeds toe in kleinere schrobzuigmachines, en introduceert nu voor het middensegment en voor de grote opzitmachines de optie van lithium-ion batterijen.

TASKI product marketing manager Hans van Dam: ”Een goed laadregime en het goed gebruiken van batterijen is voor veel organisaties een uitdaging waardoor de prestaties van batterijen snel kunnen verminderen. Lithium-ion batterijen gaan hier veel beter mee om. Tussentijdse ladingen schaden de batterij niet en de levensduur van de batterijen is tot wel zes keer langer dan die van reguliere  batterijen. Bovendien kun je een Lithium-Ion batterij al binnen twee uur volledig laden.”

De schoonmaakbranche is altijd op zoek geweest naar oplossingen, die het werk gemakkelijker maken, efficiënter en effectiever. Batterij- en batterijbeheer waren een pijnpunt door hun gevoeligheid en beperkte levensduur. Lithium-ion batterijen hebben bewezen veel robuuster te zijn. En praktisch: snelladen stelt gebruikers in staat om langer over machines te beschikken; ’s ochtends een taak, tussen de middag laden en ’s middags is de machine alweer beschikbaar voor een nieuwe taak.

“Voor het eerst kunnen batterijen de levensduur van de machine evenaren, waardoor vervangingskosten van de accu worden bespaard en de total cost of ownership bij intensief gebruik van een machine tot 25% lager kan zijn. Een nieuwe standaard is gezet!”, concludeert Diversey in haar persbericht.

Over Diversey
Bij Diversey zijn we pionier in ons vakgebied en dat zullen we altijd blijven. Onze opdracht is om dingen mogelijk te maken. We zorgen constant voor revolutionaire technologieën in reiniging en hygiëne, waarop al onze klanten in al onze internationale sectoren volledig vertrouwen

Premium

Schoonmaakjournaal pauzeert: be right back

Zwaai zwaai, doei doei? Nou nee! Net als u begrijpen wij dat de pandemie...