20 april 2015

SVS start met sectorplanopleidingen

Vandaag start SVS twee opleidingsgroepen in het kader van het sectorplan van de RAS. In Capelle aan den IJssel begint een groep Basisopleiding Direct Leidinggevende – Voorman/-vrouw en in Waalre een groep Scholing Hospitality. 

Charles Scholte, directeur van SVS: “Net als de RAS waren wij zeer verheugd over de enorme belangstelling voor de vergoede sectorplanopleidingen. We gaan nu van start met aantrekkelijke lesprogramma’s die de eindtermen van de RAS volledig dekken. We hebben de kick-offs voor onze trainers achter de rug. Samen met hen hebben we de lesmaterialen doorgenomen en alle klokken gelijk gezet.”

Over het sectorplan
De RAS heeft voor het sectorplan Schoonmaak- en Glazenwassersbranche 2014-2015 cofinanciering toegekend gekregen van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, voor het laten uitvoeren van (onder meer) de Scholing Hospitality en de Basisopleiding Direct Leidinggevende. Deze scholingsmogelijkheden zijn gericht op het vergroten van de inzetbaarheid van werknemers. Geïnteresseerden konden hun medewerkers tot begin april aanmelden bij een van de preferred suppliers van de RAS, waaronder SVS. Er was maar een beperkt aantal opleidingsplekken beschikbaar. De RAS heeft toegezien op een eerlijke verdeling over alle aanmeldende schoonmaakbedrijven.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: