2 december 2015

SVS en schoonmaakbedrijf Aalbers gaan meerjarensamenwerking aan

Schoonmaakbedrijf Aalbers uit Bemmel heeft onlangs met SVS B.V. een meerjarencontract afgesloten voor de Basisopleiding Schoonmaken. Beide directeuren, Kees Aalbers en Charles Scholte, ondertekenden het contract zodat SVS alle 450 schoonmaakmedewerkers van Schoonmaakbedrijf Aalbers binnen afzienbare tijd kan opleiden. De eerste groep met tien cursisten is voor 100% geslaagd!

Schoonmaakbedrijf Aalbers is een regionaal schoonmaakbedrijf met zo’n 450 medewerkers. Directeur Kees Aalbers is zijn bedrijf ruim 40 jaar geleden gestart. Zijn passie lag eigenlijk bij de horeca, maar door omstandigheden is hij in de schoonmaak terecht gekomen. Zijn schoonmaakbedrijf is al succesvol. Leuk detail: het pand waar Schoonmaakbedrijf Aalbers is gevestigd is van oudsher een bakkerij.

De leidinggevende medewerkers volgen al jaren diverse opleidingen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Aalbert vertelt openhartig dat het opleiden van zijn schoonmaakmedewerkers soms een ondergeschoven kindje is geweest door de hectiek van alle dag. En dat terwijl opleiden bij Kees zelf in het bloed zit. Begin dit jaar is Schoonmaakbedrijf Aalbers daarom gestart met een bedrijfsgroep voor de Basisopleiding Schoonmaken bij SVS en besloot kort daarna een inhaalslag te maken.
De eerste groep is al gestart en geslaagd: een prachtig resultaat om mee te beginnen!

Deel dit artikel

Ook interessant: