23 oktober 2015

Suzanne Bothe salesmanager EW Facility Services

EW Facility Services breidde deze zomer haar salesteam uit. De nieuwe salesmanager is voor de organisatie geen onbekende: Susanne Bothe-Werz is al sinds 2007 in dienst bij de multi-service facilitair dienstverlener. Afgelopen zomer startte zij in de voor haar nieuwe functie van salesmanager, nadat zij binnen de organisatie eerder werkzaam was als rayonmanager en manager Tenderdesk.

Susanne richt zich op grote salestrajecten en acquisitie van de top 500-bedrijven van het kantoor- en high traffic-segment. Zij zoekt hierbij naar organisaties die de visie van de facilitair dienstverlener op het gebied van hospitality, beleving en kwaliteit delen. Bothe: “Ik ga op zoek naar trajecten waarin de beleving van de eindgebruiker voorop wordt gesteld en hospitality een centrale plaats inneemt. Trajecten waarin wij voor opdrachtgevers vanuit onze jarenlange kennis en ervaring het verschil kunnen maken in beleving, een multi-service dienstverlening en flexibilisering van kosten. Mijn komst geeft ons salesteam extra slagkracht, waardoor wij nog beter kunnen voldoen aan de vraag vanuit de markt naar onze innovatieve concepten.”

Stappen binnen EW Facility Services
Gestart als management trainee ontwikkelde Susanne Bothe zich in de eerste jaren bij EW Facility Services tot rayonmanager, waarbij zij operationeel eindverantwoordelijk werd voor locaties in de verschillende segmenten waarin de facilitair dienstverlener actief is. Intensieve kennis en ervaring binnen de hotel-, kantoor- en high traffic-branche deed zij hierdoor op. Ervaring die zij vervolgens goed kon gebruiken als manager van de afdeling Tenderdesk, waarbij zij zich richtte op Europese aanbestedingen en strategische trajecten. Deze ervaring zal Susanne Bothe nu gaan inzetten ‘in het veld’.

Meer informatie: www.ew.nl en www.foryourhospitality.nl  (jubileumsite)

Deel dit artikel

Ook interessant: