Succes Schoonmaak publiceert e-book: Toekomst schoonmaak

schoonmaakbedrijf Succes - autoBent u op de hoogte van de nieuwste technieken die worden toegepast binnen gebouwen? Weet u welke startups actief zijn in dit gebied? Zie je hoe facility management van de toekomst eruit ziet? Wat de impact is op diensten zoals schoonmaak? Succes Schoonmaak heeft een e-book Toekomst van schoonmaak uitgebracht. Het e-book neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen van internettechnologie in de schoonmaakbranche.

De professionele schoonmaakbranche is nog een zeer jonge bedrijfstak. Met ruim 13.000 actieve ondernemingen en 120.000 medewerkers is de branche wel uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers van Nederland. Het e-book beschrijft wat de impact van deze groei is en welke trends hierdoor ontstaan. Dit resulteert in een voorspelling van hoe de toekomst van schoonmaak eruit zal zien.

Benieuwd naar het e-book? Klik hier om het e-book te downloaden.

Over Succes Schoonmaak
Succes is van origine een Volendams bedrijf, met als werkgebied Noord- en Zuid Holland en een deel van Utrecht en Flevoland. Middels samenwerking met strategische partners binnen Diedrie Schoonmaakgroep bieden wij ook landelijke dekking. Onze organisatie is groot geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat wij afspreken. Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip. Wij meten onze schoonmaakresultaten. Onze regionale organisatie kent korte hiërarchische lijnen. Dit betekent dat wij snel actie ondernemen. Onze flexibele houding komt u ten goede. Geen ambtelijke procedures maar actie daar waar het moet.

×