10 juni 2015

Studie Plan Nederland Summer School: in één week erkend vakdiploma schoonmaak

In de vakantieperiode het door RAS erkende vakdiploma schoonmaak halen? Dat kan deze zomer op de Studie Plan Summer School. De Summer School is een voor de schoonmaakbranche uniek opleidingsconcept: in juli en augustus van maandag tot en met donderdag trainen met aansluitend op vrijdag het RAS examen. Uw medewerker is binnen een week vakbekwaam en in het bezit van een erkend vakdiploma.

Het team vakdocenten van Studie Plan Nederland staat klaar om deze zomermaanden individueel of in groepsverband en op een leslocatie naar keuze ergens in Nederland de basisopleiding Schoonmaakonderhoud te verzorgen. En voor een zomerse prijs: slechts € 275,- per persoon, exclusief btw. Bovendien geldt een bijzondere actie: bij iedere 4e inschrijving ontvangt u van Studie Plan Nederland  een mooi cadeau: een gratis E-Learning training B-VCA met één examenmoment t.w.v. € 160,00 of een training praktische controle documenten t.w.v. € 195,00.

Schoonmaken is een vak, is Studie Plan Nederland van mening. Want een schoonmaker moet onder tijdsdruk zorgen dat er goed wordt schoongemaakt met kennis van materialen en middelen, en op ergonomisch verantwoorde wijze . “In onze trainingen draait het daarom om kwaliteit, efficiëntie en ergonomie”, legt Frank van Dijk, directielid van opleider Studie Plan Nederland, uit. “Op de Studie Plan Summer School kunnen schoonmakers in juli en augustus hun algemene vakkennis gericht op de eindtermen van het RAS verhogen, met als einddoel het behalen van het erkende RAS-diploma.

Voor meer informatie en aanmelden: http://www.studieplannederland.nl/events/event/summerschool/ of bel: (023) 531 51 86.

Deel dit artikel

Ook interessant: