Stichting Swalm & Roer kiest voor Blankers Schoon

Schoonmaakjournaal - Blankers Schoon - Swalm & RoerPer 1 september is Blankers Schoon verantwoordelijk voor de glasbewassing van 25 schoollocaties en het bestuurskantoor van stichting Swalm & Roer. De stichting zocht professionaliteit tegen een redelijke prijs: “We zijn verheugd met de keuze van stichting Swalm & Roer voor ruim 50 jaar vakmanschap in glasbewassing”, vertelt Ruud Danklof, directeur van Blankers Schoon.

Onderwijsstichting Swalm & Roer is het bevoegd gezag van 23 scholen voor primair onderwijs. Dit zijn 22 ‘reguliere’ basisscholen en één basisschool voor speciaal onderwijs, met in totaal 5620 leerlingen en 510 medewerkers. De scholen liggen in de gemeenten Roermond, Roerdalen en Leudal.

Stichting Swalm & Roer contracteert Blankers Schoon voor drie jaar, met de mogelijkheid om drie keer één jaar te verlengen. ”Met ons voorstel hebben wej laten zien dat de door ons aangeboden dienstverlening goed is geborgd en daarnaast voldoet aan de eisen en verwachtingen die de stichting. Dankbaar werk!”

Over Blankers Schoon
In 1966 is Blankers opgericht. Van oudsher richt het bedrijf zich op glasbewassing, specialistische reiniging en dagelijkse schoonmaakdiensten in regio Limburg. Blankers Schoon richt haar strategie op specialisatie van schoonmaakonderhoud en kan hierin een totaalconcept leveren. Met betrokken vakmensen levert Blankers Schoon Dankbaar werk in kantoren, food & industry, zorg, leisure en op andere locaties. Met schoonmaakonderhoud, glas-en gevelreiniging, specialistische reiniging en steeds meer aanvullende onderhoudsdiensten in de volle breedte in Zuid-Nederland. Maak nader kennis met Blankers op http://www.blankersschoon.nl/.

Op de foto Frank Rubel (l), beleidsmedewerker bij Stichting Swalm & Roer, en Ruud Danklof, directeur van Blankers Schoon