9 september 2015

9 september: Stichting Nelis trapt af in Breda

Na tien succesvolle Laddertjesdagen kondigt Stichting Nelis met veel enthousiasme de Laddertjesdag in Breda aan: op woensdag 9 september van 9.00 tot 13.00u in het NAC Stadion. Ben of ken je een jongere die op zoek is naar werk? Wilt u een stageplek aanbieden? Pak deze sportieve uitnodiging dan aan. Stichting Nelis, Gemeente Breda en AteaGroep dagen u uit.

Jongeren worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Laddertjesdag, de werving- en selectiedag van Stichting Nelis, met verschillende praktijkonderdelen uit de glazenwasserij: ladderen, handmatig en telescopisch zemen en kennismaken met de hoogwerker. Doel is om samen te kijken of kandidaten over het glazenwassers DNA beschikken en of ze geselecteerd kunnen worden voor het leer-werkproject Op de Ladder naar Succes. Oftewel: op weg naar een diploma én baan. Werkgevers die deze jongeren een kans willen geven, hebben op 9 september de gelegenheid om te kijken naar een geschikte jongere die u een stageplek aan wilt bieden. Ook als hopelijk nieuwe Vriend van Nelis nodigen wij u graag uit om een unieke en leuke dag mee te maken. Stichting Nelis leert zijn jongeren op een ambachtelijke, veilige manier de fijne kneepjes van het vak samen met werkgevers die onze Nelis jongeren een kans wil geven.

Stichting Nelis wil het verschil maken door bemiddeling van jongeren met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt. Voor meer informatie, contact Richard via [email protected] of 06-22467645 of kijk op www.stichtingnelis.nl om een leuke indruk van de stichting te krijgen.

Het bezoekadres op woensdag 9 september: NAC stadion

Deel dit artikel

Ook interessant: