26 maart 2015

St Michaël College verlengt samenwerking Succes

Het St. Michaël College in Zaandam heeft de samenwerking met Succes verlengd. Dit is de uitkomst van de Europese aanbesteding die door Inkada uit Almelo is begeleid. Vanaf 2007 verzorgt Succes de schoonmaak bij het St. Michaël College (SMC) en de nieuwe overeenkomst betekent dat samenwerking wordt gecontinueerd tot 2023.

Het SMC is een streekschool voor onderwijs op havo- en vwo-niveau met een eigen identiteit. Het SMC onderscheidt zich door het geven van hoogwaardig onderwijs met aandacht voor sociale, culturele, wetenschappelijke en politieke vraagstukken op lokaal en mondiaal niveau. Voor de leerlingen organiseert het SMC veel activiteiten die daarop aansluiten. Het SMC biedt aan 1240 leerlingen en 120 medewerkers een prettige en veilige leer- en werkomgeving in een goede sfeer.

Aanbesteding
Succes werkt hieraan mee door dagelijks de leer- en werkplek schoon en netjes te houden. Door een proactieve houding speelt Succes in op de dagelijkse schoonmaakbehoefte van het SMC. Door een flexibele instelling kan Succes snel en adequaat handelen op de vele activiteiten die op het SMC plaatsvinden.

Deel dit artikel

Ook interessant: