2 april 2015

Spectro breidt uit met laboratorium en trainingsruimtes

Eind maart is Spectro gestart met de uitbreiding en verbouwing van haar faciliteiten. Belangrijkste onderdelen zijn daarbij het nieuwe laboratorium en de trainingsruimtes. Maar ook kantoren en andere bestaande faciliteiten worden vernieuwd. 

Het nieuwe laboratorium gaat ervoor zorgen dat Spectro zich nog meer kan toeleggen op de ontwikkeling van duurzame reinigingsmiddelen en doseersystemen. De nieuwe trainingsruimtes zijn vervolgens bedoeld om ervoor te zorgen dat deze nieuwe concepten correct worden toegepast door vakgroothandel en eindgebruiker.

De werkzaamheden sluiten aan bij de uitbereiding van de Osse fabriek in 2014. Spectro heeft als ambitie om door te groeien naar toonaangevende Europese speler op het gebied van duurzame reinigingsmiddelen- en concepten. De werkzaamheden worden in de zomer afgerond.

Over Spectro

Spectro is producent van duurzame en innovatieve reinigingsmiddelen voor professioneel gebruik. Wij leveren producten private label en ontwikkelen unieke reinigingsconcepten zoals Ecodos. In onze fabriek in Oss verzorgen wij zelf productontwikkeling, productie, verpakken en etikettering van de producten. Kwaliteit, MVO en kennis van zaken zijn de pijlers van ons bedrijf.

Deel dit artikel

Ook interessant: