13 november 2015

Speciale Nilfisk jubileum-schrobzuiger voor Jan Linders Supermarkten

In maart 2002 werd de eerste schrobzuigmachine van Nilfisk geleverd aan Jan Linders Supermarkten. Het was de start van een intensieve samenwerking tussen beide bedrijven, die inmiddels het 12,5 jarig jubileum heeft bereikt.

Tegenwoordig is een schrobzuigmachine een onmisbaar artikel geworden in de supermarkt. Jan Linders stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de hygiëne en de winkel moet er spic en span uitzien. Ook de winkelvloer die de klanten dagelijks gebruiken om hun boodschappen te doen, moet netjes en schoon zijn. Zeker in perioden met veel regen of sneeuw.

Service belangrijk
Sinds die eerste schrobzuigmachine in maart 2002 heeft Nilfisk zich bewezen als betrouwbare leverancier van schrobzuigmachines. Nilfisk onderhoudt alle schrobzuigmachines in de filialen van Jan Linders Supermarkten volgens een plan, dat elk jaar met de coördinatoren wordt besproken. De wensen van de gebruikers worden daarin verwerkt, zodat Jan Linders verzekerd is van een goede conditie van de schrobmachinevloot. De continuïteit van de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is met dit plan ook gewaarborgd en het stelt Jan Linders in staat te blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die men nastreeft.

Special edition
Op 14 oktober heeft Nilfisk de vijftigste schrobzuigmachine mogen leveren aan Jan Linders Supermarkten. Het filiaal aan de Tongerenseweg in Maastricht heeft de eer gehad om de BA 651 van Nilfisk in gebruik te mogen nemen. In een speciale uitvoering met het logo van Jan Linders als dank voor de samenwerking in de afgelopen 12,5 jaar.

Deel dit artikel

Ook interessant: