31 maart 2015

Sodexo opent duurzaam kantoor in Breukelen

Op 30 maart heeft Sodexo een nieuw kantoor in gebruik in Breukelen genomen, pal naast de A2 en het NS-station Breukelen. Het pand is duurzaam gebouwd en wordt binnenkort met Breeam gecertificeerd. Het is pand is voorzien van zonnepanelen, efficiënte warmte-/koudewisselaars en elektronisch ingeregelde verlichting, het restaurant heeft een dak van sedum en er zijn voorzieningen voor het elektrisch opladen van auto’s, scooters en fietsen. 

Het pand wordt gebruikt door zo’n 300 medewerkers van Facility Services, Food Services en een aantal ondersteunende afdelingen van Sodexo. De nieuwe werkomgeving is ingericht om spontane ontmoetingen te vergroten en de onderlinge samenwerking te verbeteren. Eén team van facilitair medewerkers van Sodexo organiseert onder andere de gastenontvangst, maakt schoon, zorgt voor een optimaal binnenklimaat en verzorgt de cateringvoorzieningen, zodat medewerkers gezond en fit blijven en makkelijker en efficiënter kunnen werken. 

Johan Stellingwerf, Senior Vice President Facility Services: “We zijn ontzettend trots op ons nieuwe gebouw. Sodexo is van oorsprong actief in Food Services in verschillende cliëntsegmenten en sinds 2007 zijn we in Nederland actief op de markt van Integrated Facility Management. In deze nieuwe, open en transparante werkomgeving bieden we onze collega’s de Quality of Life Services die we ook onze cliënten bieden. Door de samenwerking tussen de bedrijfsonderdelen te vergroten, verwachten we de markt nog beter te kunnen bedienen.” 

Het pand in Capelle aan den IJssel blijft het hoofdkantoor van Sodexo Nederland.

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: