Sneak peek Interclean: Cleaning Solutions by Spectro

Betere ingrediënten, slimmere recepturen, efficiëntere processen… Spectro werkt elke dag aan de reinigingsconcepten van de toekomst. “We ontwikkelen niet alleen de beste reinigingsmiddelen, maar kijken ook hoe we met innovatieve totaalconcepten de schoonmaakmarkt kunnen verbeteren.” Tijdens Interclean 2018 – van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei in RAI Amsterdam – presenteert Spectro meer concepten met de missie Next Generation Cleaning Solutions. “We gaan op voorhand nog niet alle innovaties delen, maar een sneak peek kan natuurlijk geen kwaad.”

Werkkast van de toekomst
De schoonmaak efficiënter maken en de impact op het milieu zoveel mogelijk reduceren, daar staat Spectro voor! Op de Interclean deelt Spectro haar visie over de werkkast van de toekomst. De getoonde innovaties zijn na de beurs leverbaar.

Ecodet Compact
Ecodet Compact is een gloednieuw intelligent doseersysteem voor onze hooggeconcentreerde, ecologische wasmiddelen. Het unieke 3-in-1-systeem biedt een automatische doseeroplossing voor wasmachines van alle soorten en merken. Hierdoor is het gebruik zeer eenvoudig, zijn de kosten per dosering laag en is de impact op het milieu minimaal.

Andere innovaties
Zoals vermeld, is dit bericht slechts een ‘sneak peek’ van wat er allemaal gaat komen. Op de Interclean garanderen we baanbrekende innovaties gebaseerd op de nieuwste technieken. U vindt ons op stand 05.308.