15 oktober 2015

Smilde Foods kiest Hago Food & Industry voor kwaliteit, veiligheid en prijs

Kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid vormen al jaren het recept van Hago Food & Industry voor goede schoonmaakdienstverlening bij Smilde Foods. Maar successen uit het verleden bieden niet altijd garantie voor de toekomst. Bijvoorbeeld wanneer een tender wordt uitgeschreven, waarin het actuele aanbod van aanbiedende partijen altijd leidend is. “In de tender hebben we gefocust op kwaliteit, veiligheid en prijs. De partij die op de combinatie van die drie vlakken het beste aanbod deed, was Hago Food & Industry. We hebben onze samenwerking dan ook met veel plezier drie jaar verlengd”, vertelt Jeroen van Dijk, plantmanager bij Smilde Foods.

Van Dijk vervolgt: “Op de kwaliteit van Hago Food & Industry valt niets af te dingen. We zijn al sinds 2011 heel tevreden over hun dienstverlening, met name over de flexibiliteit die zij bieden. Ons productieproces fluctueert, soms ook op onverwachte momenten, bijvoorbeeld door weersverwachtingen. Dat vraagt om snel schakelen en ook soepel op- en afschalen. Het is voor ons essentieel dat een schoonmaakbedrijf daar feilloos op inspeelt door haar eigen processen daarop af te stemmen en in te passen. Hago voelt ons hierin goed aan.” Volgens Twan Voets, business unit manager van Hago Food & Industry, is de sleutel naar deze goede samenwerking de effectieve communicatie tussen beide partijen, op verschillende niveaus in de organisaties. “We weten wat we van elkaar verwachten, stemmen planningen goed op elkaar af en weten elkaar altijd te vinden. Dat werkt heel prettig en stelt ons in staat ons werk goed te doen.”

De mensen maken het verschil
De drijvende kracht achter de kwaliteit van Hago Food & Industry is het team van (voornamelijk) dames dat al sinds jaar en dag op de fabriek van Smilde Foods werkt. “Zij kennen de fabriek en het bedrijf als geen ander. Ze zijn echt onderdeel van het proces en voelen zich enorm verantwoordelijk”, vertelt Voets trots. Dat Hago haar medewerkers bovendien on the job, in de fabriek heeft opgeleid, is volgens Jeroen van Dijk een pluspunt waar hij en Hago Food & Industry nog dagelijks van profiteren. “Bovendien gaan ze voor elkaar én voor Smilde door het vuur, waardoor er altijd een sterk team klaarstaat om mee te draaien in het proces van Smilde.”

Over Hago
Hago groeide sinds 1943 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 4.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van € 146,5 miljoen. We maken onder meer schoon in kantoren, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: