28 januari 2016

SMB Willems krijgt schoonmaakopdracht SKAR Groep

SMB Willems uit Arnhem start op 1 februari met de schoonmaakdienstverlening van 57 locaties van Kinderopvang SKAR en Kwink Kinderopvang (SKAR Groep) in Arnhem en omgeving en Veenendaal.

SKAR Groep is een onderdeel van Korein Groep, een maatschappelijke onderneming die opvang en ontwikkelingskansen biedt voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Naast SKAR Groep behoren ook Korein Kinderplein, de Lunch-Club, KluppluZ, Click Gastouderopvang en KSS tot Korein Groep. KSS verzorgt ondersteunende diensten voor de merken van Korein Groep en heeft de aanbesteding schoonmaakdienstverlening met betrekking tot SKAR Groep begeleid.

Essentieel onderdeel
Schoonmaakdienstverlening is een essentieel onderdeel voor een goede dienstverlening binnen de Korein Groep. De doelstellingen van de aanbesteding moeten leiden tot een excellente klanttevredenheid, schaalvoordeel en kwaliteitsverbetering door zowel het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en het vloeronderhoud bij één schoonmaakbedrijf onder te brengen.

Ontzorgen
SMB Willems verzorgt sinds 1 juli 2015 met haar onderhoudsservice reeds het technisch onderhoud voor SKAR Groep en ziet de uitbreiding met de schoonmaakdienstverlening per 1 februari 2016 met enthousiasme en vertrouwen tegemoet. De uitbreiding van de dienstverlening bij SKAR Groep past uitstekend in de visie van SMB Willems om opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen op facilitair gebied.

Op 18 januari jl. is de overeenkomst schoonmaakdienstverlening officieel ondertekend door de heer T. Leeggangers (lid raad van bestuur van Korein Groep) en de heer M.H. Willems (algemeen directeur van SMB Willems).

 

Deel dit artikel

Ook interessant: