31 augustus 2015

SieV! beticht OSB van insinuatie

‘Zo kies je een schoonmaakbedrijf: 11 stappen’; het artikel op de website van Service Management is voor branchevereniging SieV! aanleiding om op haar website te reageren op de inzet van werkgeversvereniging OSB.

“Ooit heeft het bestuur van SieV! afgesproken met het bestuur van OSB elkaar niet te beconcurreren of zwart te maken. Maar dan lees je dit artikel op servicemanagement.nl over hoe je een schoonmaakbedrijf moet kiezen die bij de organisatie past. Daarmee insinueert OSB als enige bonafide leden te hebben, want zonder het OSB lidmaatschap en Keurmerk stel je dus als schoonmaakbedrijf niets voor.”

“Als bestuur van SieV! verzetten wij ons krachtig tegen deze aanname. Er zijn genoeg bedrijven die geen lid zijn van een branchevereniging en/of SieV-leden die bonafide zijn. Van dergelijke suggestieve beeldvorming zijn wij niet van gediend. Het stigmatiseert de branche en zet niet-OSB-leden in een kwaad daglicht. En dat voor een vereniging die pretendeert er voor de hele branche te zijn.”

Deel dit artikel

Ook interessant: