Serenella Briganti: “Schoonmaaktopper erkenning voor 43 jaar inzet”

Het was spannend afgelopen woensdag op de locatie Sint Jan van het Ziekenhuis Oost-Limburg. Een filmer, bloemen, collega’s… wat is er aan de hand? De verkiezing van #schoonmaaktopper van juni. Serenella Briganti is de gelukkige! Dus voor haar bloemen, een fotoshoot, een eigen filmproductie op YouTube en € 350 aan cadeaubonnen; € 100 extra in verband met de Dag van de Schoonmaak. Een verrassing! Maar bovenal is verkozen worden tot #schoonmaaktopper een bevestiging van de waardering door collega’s. Na is Ayoub (Care), Aicha (Hago Next) , Liliane (Jessa Ziekenhuis) en Annie (ZOL Campus Sint-Barbara) is Serenella de 5e #schoonmaaktopper op rij. Zij is #schoonmaaktopper van juni en gaat op voor de finale dit najaar.

“IJverig, onopgemerkt en ze werkt al 43 jaar voor ons ziekenhuis”, vertelt een van de collega’s over waarom het team van de locatie Sint Jan van Ziekenhuis Oost-Limburg juist Serenella als #schoonmaaktopper nomineerde. Dat juni een bijzondere maand is, legt ook Leon Hermse, business development manager van Alpheios uit: “In juni vierden we in Nederland en België De Dag van de Schoonmaker. Daarom schonken we de #schoonmaaktopper € 100 aan cadeaubonnen extra. Maar voor de maand juni hebben we nog een verrassing in petto. Daarover volgende week meer.”

Meeste stemmen wint
Maandelijks benoemt de 60-jarige Alpheios een #schoonmaaktopper op basis van de nominaties en scores: wie de meeste stemmen heeft, wint! Ook u kunt meedoen en uw schoonmaakmedewerker van uw schoonmaakbedrijf of in eigen dienst nomineren. Ga snel naar www.alpheios.nl/60-jaar-alpheios en zie hoe eenvoudig het is om een #schoonmaaktopper te nomineren. En zie in deze exclusieve filmproductie een bescheiden Serenella en een trots team van collega’s.

#schoonmaaktopper worden is ‘slechts’ een kwestie van nomineren via de website van initiatiefnemer Alpheios en stemmen via Facebook. Alpheios viert dit jaar haar 60e verjaardag met alle #schoonmaaktoppers van Nederland en België. Want zij zorgen al jaren voor een schone omgeving. Elke maand wint een #schoonmaaktopper. En wie jarig is, trakteert. Dus ontvangt de #schoonmaaktopper van Alpheios een waardebon van € 250,00, een eigen film op YouTube én natuurlijk applaus!

De top 10 van #schoonmaaktoppers is in oktober compleet. Dan wordt de ‘overall’ winnaar gekozen én benoemd tot Schoonmaaktopper 2018!

Stem elke dag opnieuw op uw schoonmaaktopper! www.alpheios.nl/60-jaar-alpheios