9 oktober 2015

Schoonmakers, de VIP’s op de Beercoo Smile Day

Hoe geef je invulling aan een dag, zodat schoonmaakmedewerkers zich speciaal en gewaardeerd voelen? Voor die uitdaging stonden rayonleiders Kim, Merel en Claudia. Die ook de medewerkers van kantoor en andere leidinggevenden aan het werk zetten voor hun collega’s op de Beercoo Smile Day 2015.

De rode loper werd zaterdagochtend 3 oktober al vroeg uitgerold voor de circa zestig schoonmaakmedewerkers die zich hadden opgegeven zonder precies te weten wat hen vandaag te wachten stond… Het begon al met valet parking, waarbij operationeel directeur Edwin Vente als chauffeur fungeerde. “

De sterren van het bedrijf
Na een VIP-ontvangst met foto, drankje en taart verzorgde directeur Vincent de Beer de opening. “Jullie zijn de sterren van het bedrijf dus geniet er lekker van” drukte hij de aanwezigen op het hart. Dit bleek het startsein van een volle, gevarieerde dag met een modeshow, vakinhoudelijke workshops van DKS tot directeur voor één dag, gezonde culinaire uitspattingen en heerlijke momenten van ontspanning. Terwijl onze medewerkers genoten van onder andere de smoothiebar, massages en visagie stonden de leidinggevenden buiten hun auto’s te wassen.

Meegenieten?
Wilt u hiervan meegenieten? Bekijk dan de sfeerimpressie van de 1e Beercoo Smile Day. Een dag waarop onze schoonmaakmedewerkers in het zonnetje zijn gezet. Wat u op het filmpje niet ziet, is wie van de ‘directeuren voor één dag’ als winnaar uit de bus komt. En daarmee een dag de beschikking krijgt over Vincent de Beer als assistent op zijn of haar projecten. Da’s leuk! Hier komen we zeker op terug. We kijken nu al uit naar de Beercoo Smile Day 2016!

Over Beercoo Schoonmaakgroep
Beercoo Schoonmaakgroep is gevestigd in Bergschenhoek tussen Rotterdam en Zoetermeer. Met ruim vierhonderd enthousiaste en opgeleide medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor Hotels, Kantoren, Wooncomplexen en Scholen in de regio’s Rijnmond, Haaglanden en de randstad. Onze opvatting is dat het leuk werken is met én bij Beercoo. Daarom investeert Beercoo in opleidingen en aandacht voor medewerkers en betrokkenheid bij opdrachtgevers.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: