Schoonmaaktopper Annie Slangen (ZOL campus Sint Barbara): “Ze staat altijd klaar”

“Ze is er altijd al geweest. Ze staat altijd klaar. Al bellen we haar op zaterdag”.  Het is een van de vele complimenten voor Annie Slangen van het Ziekenhuis Oost-Limburg Campus Sint-Barbara. Annie won de #schoonmaaktopper-competitie van Alpheios in mei.

Maandelijks benoemt de 60-jarige Alpheios een #schoonmaaktopper op basis van de nominaties en scores: wie de meeste stemmen heeft, wint! Een waardebon van € 250, een bos bloemen, een eigen film, nog meer waardering, eer en een klein feestje op het werk: dat is wat een #schoonmaaktopper wint. Na is Ayoub, Aicha en Liliane is Annie de 4e #schoonmaaktopper op rij.

Oproep
Kent u een (of meer) #schoonmaaktoppers? Upload een foto en laat ons weten waarom deze schoonmaker het verdient om een van de maandprijzen te winnen. Begin van elke maand wordt een winnaar bekend gemaakt: hij/zij krijgt een ereplaatsje in de Top 10 van #schoonmaaktoppers en maakt kans op een cadeaubon ter waarde van € 250,00. En de #schoonmaaktopper krijgt een eigen filmpje op YouTube. Klik snel op deze link voor uw nominatie.

Over #schoonmaaktopper
#schoonmaaktopper is een initiatief van Alpheios, die dit jaar haar 60-jarig bestaan viert. Deze mijlpaal viert Alpheios met alle #schoonmaaktoppers van Nederland en België, die al jaren voor een schone omgeving zorgen. Via nominaties en stemmen op de website en Facebook-pagina van Alpheios wordt elke maand een #schoonmaaktopper gekozen.

Na 10 maanden is de top 10 van #schoonmaaktoppers compleet en wordt een ‘overall’ winnaar gekozen én benoemd tot Schoonmaaktopper 2018!

Stem elke dag opnieuw op uw schoonmaaktopper! www.alpheios.nl/60-jaar-alpheios