12 november 2015

Schoonmaakgroothandel Jaap Breman sponsor van FC Oss

“We hebben een goed gevoel bij de positieve gedachte van FC Oss”, verklaart Henk Vanetie de sponsoring van de Brabantse voetbalclub door Schoonmaakgroothandel Jaap Breman. Sinds 1 september is de schoonmaakgroothandel in Venlo gevestigd en de sponsoring past in haar filosofie om op regionaal vlak haar betrokkenheid te tonen. De sponsoring behelst een aantal business seats in de business club van het stadion van FC Oss, waar momenteel een grote verbouwing plaatsvindt.

“FC Oss wil met zoveel mogelijk plezier, zo sterk en zo hoog mogelijk presteren op alle fronten: voetbal, maatschappelijk, financieel, organisatorisch en commercieel. Het is daarvoor van belang om een sterke, innovatieve omgeving te creëren, waarbinnen talent zich snel ontwikkelt en waarbij zoveel mogelijk mensen positief betrokken zijn bij onze mooie club”, kondigt de Brabantse voetbalclub op haar website aan. Reeds in 1928 werd de FC Oss opgericht, toen nog onder de naam Top Oss. Dat het om een topclub gaat, mag zijn ambitie in groei (“We willen doorgroeien naar stabiele subtopper”) binnen de Jupiler League onderstrepen. Henk Vanetie, vestigingsmanager van Schoonmaakgroothandel Jaap Breman in Venlo: “We hebben een goed gevoel bij deze gedachte van FC Oss om in de Jupiler League tot de top te gaan behoren en jonge talenten een kans te geven.”

Sponsorship
In het stadion van FC Oss gaat veel veranderen: de kleedkamers zijn opgeknapt en de kantoorruimtes verplaatst naar de huidige businesslounge. Dit najaar worden negen skyboxen opgeleverd. Schoonmaakgroothandel Jaap Breman is een van de sponsors van FC Oss, die talentontwikkeling in de gloednieuwe talentencampus een warm (sport)hart toedraagt. Schoonmaakgroothandel Jaap Breman adviseerde en leverde alle dispensers van Satino Black: “Satino Black-dispensers zijn stijlvol en hebben een duurzaam design. Voor de voorzieningen in het toilet hebben we ook gekeken naar het gedrag van de toiletbezoeker en natuurlijk naar de intensiteit van het gebruik van de dispensers, die zich in een stadion typeren door hoge piekmomenten voor, tijdens en na de wedstrijden”, aldus Gert Jan Breman.

Over Jaap Breman
Recent opende Schoonmaakgroothandel Jaap Breman haar derde vestiging in Nederland: na Franeker waar het hoofdkantoor sinds de start, 25 jaar geleden, gevestigd is, en de vestiging in Hoogeveen in 2014, volgde in september 2015 Venlo. De schoonmaakgroothandel geeft daarmee invulling aan haar ambitie om te groeien.

Deel dit artikel

Ook interessant: