21 oktober 2015

Schoonmaakgroothandel Jaap Breman integreert Flex-sales in haar organisatie

Sinds 1 september heeft Schoonmaakgroothandel Jaap Breman een vestiging geopend in Venlo. De in Franeker gevestigde groothandel opende vorig jaar al een vestiging in Hoogeveen en zet met de opening in Venlo een flinke stap in haar ambitie tot groei. Daarvoor integreert Schoonmaakgroothandel Jaap Breman Flex-sales uit Nijmegen, adviseur in schoonmaak- en kantoorartikelen, in haar organisatie.

Venlo is sinds 1 september 2015 een feit. De nieuwe, derde vestiging van Schoonmaakgroothandel Jaap Breman wordt geleid door Henk Vanetie, al jaren actief in de schoonmaak en laatstelijk directeur-eigenaar van Flex-sales in Nijmegen. De groei die Schoonmaakgroothandel Jaap Breman realiseert in een zeer bewegelijke en enigszins onrustige markt autonoom en via overname, verklaart Gert Jan Breman: “We verkopen onze klanten oplossingen. Wij weten voor onze klanten het beste uit de markt te halen en werken dus met een selecte groep leveranciers. De klant kan er dus op vertrouwen dat hij/zij het beste advies krijgt. Dat is, vinden wij, de rol van een groothandel. Onze groothandel.”

Schoonmaakgroothandel Jaap Breman ging in 2007 een partnership aan met FOOX Groothandelsorganisatie. FOOX is een inkoop-, marketing- en salesorganisatie met zeven aangesloten groothandelsbedrijven in Almelo, Franeker, Hoogeveen, Krimpen aan den IJssel, Oostburg, Veenendaal en Venlo. Jaap Breman is hierin de schoonmaakspecialist. Door een verspreide vestiging over heel Nederland bieden Jaap Breman en FOOX een landelijke dekking, hoge service en zeer snelle bevoorrading van het meest complete assortiment rook- en zoetwaren, frisdranken, koffie en thee, soep, disposables, horecabenodigdheden, schoonmaakmiddelen, hygiënepapier en kerstpakketten.

Vestigingsmanager Vanetie over de nieuwe vestiging: “We huisvesten hier in Venlo in het gebouw van FOOX, maar we zijn zelfstandig en specialist in schoonmaak. Dat is onze kracht. Dat maakt ons sterk. Klanten servicen, behouden en ontzorgen, en nieuwe relaties opbouwen zijn onze speerpunten. Er is in het zuiden zeker markt voor een groothandel als de onze. Scholen, mkb-bedrijven, gezondheidszorg en sportverenigingen zijn zoal bedrijven voor wie wij een goede partner zijn. Die ontzorgen wij. Onze logistiek is zo sterk dat we zeer snel leveren. Uniek voor een schoonmaakgroothandel.”

Deel dit artikel

Ook interessant: