1 april 2015

Schoonmaakbedrijf Victoria breidt uit met vestiging in Amsterdam

Op 1 april opent schoonmaakbedrijf Victoria uit Alkmaar haar vestiging in Amsterdam. Vanuit het nieuwe kantoor in het Westelijk Havengebied worden de opdrachtgevers in de regio Amsterdam bediend.

Algemeen directer Pieter Wildschut licht toe: “De groei in de regio Amsterdam heeft zich het afgelopen jaar verder doorgezet. Om onze opdrachtgevers en medewerkers optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij ervoor gekozen om deze vestiging in het Westelijk Havengebied te openen. Op deze manier spelen we nog korter op de bal en borgen we de flexibiliteit en continuïteit voor onze relaties.”

Het nieuwe vestigingskantoor is gelegen aan de Pleimuiden 8a in Amsterdam en is bereikbaar op (020) 235 11 11.

Victoria
Al ruim 50 jaar draagt Victoria bij aan een schone omgeving in diverse branches. Dit doen we door maatwerk te leveren aan onze opdrachtgevers en het centraal stellen van onze medewerkers in alle bedrijfsprocessen. Al jarenlang staan we in voor continuïteit in dienstverlening. Met ruim 650 medewerkers behoren we tot de middelgrote schoonmaakbedrijven in Nederland. Dit brengt voor onze opdrachtgevers voordelen als flexibiliteit, korte lijnen en één aanspreekpunt. Maar ons volume stelt ons in staat om eigenlijk iedere schoonmaakopdracht op de juiste wijze uit te voeren.

Deel dit artikel

Ook interessant: