24 januari 2016

Schoonmaakbedrijf Van Adrichem volgt unieke opleiding leidinggeven

De voorwerkers (m/v) van schoonmaakbedrijf Van Adrichem uit Sliedrecht hebben op 23 januari de training Leidinggeven in de praktijk gevolgd. Deze training ontwikkelde Clear4Clean special voor schoonmaakbedrijf Van Adrichem. De negen medewerkers slaagden allen met glans.

“In de training wordt besproken waar de voorwerker staat, welke rol hij/zij heeft en hoe hij/zij als spin in het web alles op de werkvloer in goede banen moet leiden. Daarnaast leren de voorwerkers van elkaar tijdens open gesprekken gedurende de training”, legt Edgar van Engelen van Clear4Clean uit. Van Engelen stond garant voor de ontwikkeling van de training Leidinggeven in de praktijk.

Directeur Shirley van Adrichem zegt: ”Het afgelopen jaar is in onze organisatie veel veranderd. De voorwerkers m/v zijn onze steunpilaren. Om de voorwerkers in het middelpunt te zetten, hebben wij deze training speciaal laten ontwikkelen.”

Van Engelen verzorgde de training op 23 januari, die werd afgesloten met de uitreiking van een certificaat, een persoonlijke gift, een hapje en een drankje.

Meer informatie: www.opleiding-schoonmaak.nl en www.adrichem.nl

Gerelateerd artikel: Nieuwe opleider: Clear4Clean

Deel dit artikel

Ook interessant: