22 december 2015

Schoonmaakbedrijf Fonville start samenwerking met Hazet

Hazet is verheugd te rmelden dat Fonville Schoonmaakbedrijven een samenwerking is aangegaan met totaalleverancier Hazet. Het betreft de levering van schoonmaakmaterialen en –middelen.

Leander Venema over Fonville: ‘’Door mijn ervaringen met Fonville weet ik hoe prettig en gemoedelijk het is om samen met Fonville Schoonmaakbedrijven te werken. Als totaalleverancier is Hazet de juiste partner om Fonville te voorzien van oplossingen in hygiëne en veiligheid en te ontzorgen door ons totaalaanbod.”

Eric Ambergen over Hazet: ‘’De no-nonsense cultuur van Hazet past goed bij de filosofie van Fonville. Door de samenwerking met Hazet worden de schoonmaakmaterialen en -middelen bij onze opdrachtgever in de werkkast geplaatst en kunnen onze leidinggevenden zich nog beter richten op hun kerntaken, namelijk het coachen van onze medewerkers en het bewaken van de kwaliteit.‘’

Op de foto v.l.n.r.: Leander Venema (verkoopadviseur bij Hazet), Frans Groeneveld (algemeen directeur van Hazet), Eric Ambergen (algemeen directeur van Fonville) en Marcel Mink (projectmanager bij Fonville)

Over Fonville
Fonville Schoonmaakbedrijven is sinds 1972 een professionele, mensgerichte dienstverleningsorganisatie die zich specifiek richt op schoonmaakonderhoud. Door het leveren van schoonmaak en aanverwante zaken wil Fonville Schoonmaakbedrijven bijdragen aan een prettig, gezond en schoon woon-/werkklimaat bij haar opdrachtgevers.

Over Hazet
Hazet is een totaalleverancier van producten en oplossingen voor hygiëne en veiligheid. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal in de dagelijkse dienstverlening. Als partner van igefa en INPACS biedt Hazet via een groot netwerk grenzeloze en betrouwbare kwaliteit.

Deel dit artikel

Ook interessant: