Schoonmaak Vakdagen: Wecovi zet in op slim, milieuvriendelijk en turbosessies

De nieuwste technieken, innovaties, demo’s binnen en buiten, kennis en kunde en natuurlijk ook netwerken: op dinsdag 25 en woensdag 26 september ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen. Het evenement voor professionals in de schoonmaakbranche vindt plaats in de Expo in Houten, langs de A27. Wecovi is een van de 24 exposanten en zet met haar merk Wecoline in op slim, milieuvriendelijk en turbosessies. Vier vragen en vier must be there’s.

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
Wecovi neemt met haar merk Wecoline deel aan de Schoonmaak Vakdagen om groothandels en eindgebruikers kennis te laten maken met een aantal slimme, ergonomische en milieuvriendelijke oplossingen voor de dagelijkse schoonmaak. De Schoonmaakvakdagen bieden niet alleen de gelegenheid om kennis te maken en te netwerken, maar zijn ook de uitgelezen kans om tijdens de live demonstraties (turbosessies) het product in de praktijk te zien.

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
Onder het  thema Schoonmaken met alleen water presenteren we twee duurzame schoonmaakoplossingen. De eerste zijn de Wecoline Bright ’n Water pads, geschikt voor vloerreiniging en –onderhoud met alleen water. Deze briljante vloerpads met een speciale diamanten toplaag zijn geschikt voor strippen, reinigen en polijsten met alleen water. De oplossing voor milieubewust vloeronderhoud.

De tweede duurzame schoonmaakoplossing is het Allure microvezelconcept: de optimale combinatie van reinigen met de beste microvezel materialen én een professionele uitstraling. De materialen binnen deze nieuwe Allure-lijn zijn allen uitgevoerd in antraciet en hebben de vertrouwde premium kwaliteit. Hiermee is de complete uitrusting van de professional direct het visitekaartje van het schoonmaakbedrijf. Een schoonmaaktrolley maakt het concept compleet.

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
Via nieuwsbrieven, nieuwsberichten over het event, LinkedIn en Twitter brengen we onze deelname onder de aandacht. U vindt de Wecoline stand tegenover het cateringplein.

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
Tijdens deze twee inspirerende dagen maken bezoekers kennis met nieuwe technieken en innovaties in schoonmaakland. Door middel van live demonstraties (turbosessies) ziet men deze technieken en innovaties direct werken in de praktijk. Laat je informeren en inspireren tijdens de Schoonmaak Vakdagen: the place to be voor de schoonmaakprofessional.

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met de duurzame oplossingen van Wecovi? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.

Sneak preview: Hans Paul Visscher presenteert Wecoline-noviteiten op Interclean Amsterdam: