Schoonmaak Vakdagen: Meclean presenteert meerwaarde werken met hogedruktrailers en SteamPlus

Op dinsdag 25 en woensdag 26 september ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen in Expo in Houten. Op de Schoonmaak Vakdagen zijn 24 producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen vertegenwoordigd, die de nieuwste technieken en innovaties tonen. Meclean, producent van professionele reinigingsmachines uit Terneuzen, zal de meerwaarde van werken met haar hogedruktrailers in combinatie met SteamPLUS presenteren. Schoonmaakjournaal vroeg waarom Meclean kiest voor aanwezigheid op de Schoonmaak Vakdagen; vier vragen, vier must-be-there’s.   

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
“Op de Schoonmaak Vakdagen kunnen we centraal presentaties en demonstraties verzorgen aan een gericht publiek. Dan is er direct contact om belangstellenden te enthousiasmeren voor onze producten”, vertelt Daniël Goossens, Marketing & Communicatie Meclean. “Zo zullen wij de schoonmaakprofessionals laten zien dat je door werken met onze degelijk gebouwde “no-nonsense” hogedruktrailers in combinatie met SteamPLUS® écht het verschil kunt maken: breed inzetbaar, perfecte reinigingsresultaten zonder chemie én zonder beschadiging van het oppervlak.”

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
“Zoals hierboven genoemde presenteren wij de meerwaarde van onze hogedruk-stoomtechniek, SteamPLUS® aan alle geïnteresseerde schoonmaakprofessionals. Ook laten wij de standbezoekers kennismaken met de breedte van ons assortiment waarbij onze filosofie ‘Functionele techniek garandeert maximale zekerheid‘ goed naar voren komt.”

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
“Wij nodigen onze relaties uit tijdens persoonlijke contactmomenten – via onze Dealermanagers -, via onze website en ook met een digitale nieuwsbrief. Onze relaties en belangstellenden zijn van harte welkom op stand 8 in Expo in Houten.”

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
“Wij schatten de Schoonmaak Vakdagen in als een mooie, laagdrempelige ontmoetingsplek voor de professionele schoonmaakmarkt.”

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met de meerwaarde van Meclean? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.