Schoonmaak Vakdagen: FacilityApps pakt door op revolutie

Wat startte als een zoektocht naar verbeteringen, groeide uit tot de ontwikkeling van een flexibel platform voor alle processen op de werkvloer: FacilityApps. Met 20 jaar ervaring in facility-land zorgde FacilityApps voor een revolutie in mobile workforce management. En die revolutie zet zich voort op dinsdag 25 en woensdag 26 september tijdens de Schoonmaak Vakdagen in de Expo in Houten. Waarom mag u de stand en noviteiten van FacilityApps eind deze maand niet missen? Lees verder en ontdek het.

Meerwaarde Schoonmaak Vakdagen
FacilityApps.com heeft zijn oorsprong in de Schoonmaakbranche. Sterker nog: FacilityApps is een idee van een schoonmaakbedrijf. De Nederlandse markt is belangrijk voor ons omdat Nederlandse ondernemers vaak voorop lopen ten opzichte van hun buitenlandse collega’s. In Nederland kunnen we onze nieuwste functionaliteiten als eerste toepassen.

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen ontmoeten we graag bedrijven die vooruitstrevend zijn; zij zijn op zoek naar het voordeel ten opzichte van hun concurrenten. Zij zoeken efficiëntie en optimalisatie.

Naast het ontmoeten van schoonmaakbedrijven bieden de Schoonmaak Vakdagen ook de gelegenheid om de relatie te versterken met onze partners. We hebben onder andere met Nocore, CleanVision en AaRiverside een uitgebreide koppeling. En Vileda en Berendsen zijn onze partners, die veelal de software in het buitenland verkopen.

Noviteiten
Indoor Positioning is het allernieuwste product van FacilityApps. Zo nieuw dat we het alleen nog maar in pilots toepassen. Maar Indoor Positioning is een product dat past in ons visie van Evidenced Based Cleaning.

Ook het toepassen van Sensoren die automatisch taken aanmaken om de schoonmaker aan te sturen is nieuw.

Netwerken
Uiteraard staan we met een opvallende stand op de beursvloer (nummer 34). Maar ook zijn we gevraagd om te spreken op de turbosessies. Bekijk hier het programma: https://www.schoonmaakvakdagen.nl/turbosessies/

Via onze eigen mailings nodigen wij onze klanten en relaties uit, maar vooral via media zoals Schoonmaakjournaal is de gehele schoonmaakbranche op de hoogte dat de Schoonmaak Vakdagen er zijn.

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
Er zijn maar een paar dagen in het jaar waar je als schoonmaakprofessional graag bij bent voor de nieuwste productinnovaties. Uiteraard is dat ook tweejaarlijks de wereldwijde Interclean, maar het Nederlandse feestje zijn toch echt de Schoonmaak Vakdagen! Tot snel.

FacilityApps is een softwarebedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps voor operationele werkprocessen op locatie. De nieuwsgierigheid en drive van het managementteam – en 20 jaar ervaring in facility land – zorgden voor een revolutie in mobile workforce management. Wat startte als een zoektocht naar verbeteringen, groeide uit tot de ontwikkeling van een flexibel SaaS-platform voor alle processen op de werkvloer. Een gigantische ommekeer in mobiel werken. Meerdere organisaties in drie branches managen hun mobile workforce al met een app-platform van FacilityApps. En dat worden er snel meer. Want de revolutie gaat door.