Schoonmaak Vakdagen: ervaar Nu-Assist en Nu-Design van Numatic

Op dinsdag 25 en woensdag 26 september is de ontmoeting van het Nederlandse schoonmaakgilde op de Schoonmaak Vakdagen in de centraal gelegen Expo in Houten, langs de A27. Op deze nieuwe Vakdagen zijn 24 producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen vertegenwoordigd, die de nieuwste technieken en innovaties tonen. Op de demoterreinen binnen én buiten krijgen exposanten de ruimte hun kennis en kunde te etaleren. Professie en professionals staan centraal. Zo ook bij Numatic, producent van reinigingsmachines, middelen en -materialen in de Benelux. Vier vragen en vier must be there’s.

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
Managing director Rogier Moorman is al van de start van de beurs één van de ambassadeurs van de Schoonmaakvakdagen. In uitingen van de organisatie wordt zijn naam, gezicht en uitspraken benut. Hij is dan ook enthousiast over dit nieuwe initiatief: “Wij werken graag mee aan een evenement dat ons mooie vak promoot en we vinden dat de branche dit initiatief moet omarmen. Het wordt tijd voor een echt eigen schoonmaakbeurs. Op de Schoonmaak Vakdagen zullen wij met ons assortiment in ieder geval een smile op het gezicht van de bezoekers toveren. Als team hopen we hier ook zowel leidinggevende als uitvoerenden van diverse schoonmaakbedrijven te ontmoeten om aan hen de praktische kant van onze nieuwe producten te laten zien.”

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
“Tijdens de Interclean hebben wij de beursbezoekers en onze relaties kennis laten maken met Nu-Assist en Nu-Design. Beide concepten hebben we de afgelopen maanden doorontwikkeld”, vervolgt Rogier. “Nu-Assist is een app op de smartphone met informatie over uw machine. Via deze app krijgt de gebruiker toegang tot eerste hulp bij storingen, filmpjes, reinigingsadvies, technische tekeningen etc. De eerste machines voorzien van een QR code hebben wij reeds afgeleverd. Nu-Design is een configurator voor het samenstellen van een werkwagen op maat. De eisen aan een werkwagen zijn voor iedereen anders en wij stellen de klant nu in staat op deze naar eigen wens samen te stellen. Naast de lancering van 3 nieuwe basismodellen de NC10, NC20 en NC30 bieden wij ook de mogelijkheid om de samenstelling van een aantal bestaande modellen te configureren. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen willen wij iedereen de voordelen en het gebruiksgemak laten ervaren van deze noviteiten.”

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
“Via onze accountmanagers, social media kanalen en via de nieuwsberichten over het event,  houden we onze relaties op de hoogte. U vindt onze Numatic stand tegenover het cateringplein.”

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
“Voor een echte ontmoeting als schoonmaakprofessionals onder elkaar en om kennis te maken met nieuwe noviteiten in de schoonmaakbranche, moet u zeker een bezoekje brengen aan de Schoonmaak Vakdagen. En onze stand natuurlijk.” besluit Rogier.

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met Nu-Assist en Nu-Design van Numatic? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.