Schoonmaak Vakdagen: BOMA laat weer van zich horen

Op dinsdag 25 en woensdag 26 september ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen. Het evenement voor professionals in de schoonmaakbranche vindt plaats in de centraal gelegen Expo in Houten, langs de A27. Op de Schoonmaak Vakdagen zijn 24 producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen vertegenwoordigd, die de nieuwste technieken en innovaties tonen. Op de demoterreinen binnen én buiten krijgen exposanten de ruimte hun kennis en kunde te etaleren. Professie en professionals staan centraal. Totaalleverancier BOMA laat weer van zich horen… Vier vragen en vier must be there’s.

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
Op de SchoonmaakVakdagen laten we ons geluid Maak de Schoonmaak…Circulair, Efficiënt en Leuk opnieuw aan iedereen horen. We bouwen voort op dit concept en de Schoonmaak Vakdagen zijn voor ons de ideale gelegenheid om dit te presenteren aan de operationele medewerkers in de schoonmaak. Een belangrijk moment om de verbinding tussen teams op te zoeken en onze producten te demonstreren.

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
Op de Schoonmaakvakdagen willen we laten zien dat ook in de schoonmaak de digitale transformatie aan een opmars bezig is. Door verschillende online tools wordt data inzichtelijk en kunnen beslissingen op basis hiervan worden genomen. Voorbeeld: hoe mop jij? Wat is de meest efficiënte manier van moppen: manueel of mechanish?

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
We zijn te vinden op standnummer 25. Onze relaties ontvangen de komende tijd informatie via social media en mailings.

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
De Schoonmaakvakdagen zijn de perfecte gelegenheid om te netwerken met schoonmaakprofessionals en ervaringen uit te wisselen. Get in touch met de enthousiaste medewerkers van BOMA! We zien u graag op 25 en 26 september!

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en het team van BOMA ontmoeten? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.