8 december 2015

Schoonmaak hotelkamers Nyenrode naar CSU Albatros

De twee hotels van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen gaan een meerjarige samenwerking aan met CSU Albatros. Nyenrode heeft 99 hotelkamers verdeeld over twee hotelaccommodaties: Plesman Hotel en Campus Hotel. CSU Albatros is verantwoordelijk voor de complete schoonmaakdienstverlening in het hotel, inclusief linnenlogistiek, controle en begeleiding. De focus op hospitality van CSU Albatros was de doorslaggevende factor bij de gunning. 

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit in Nederland. Het instituut werd in 1946 voor en door het bedrijfsleven opgericht. Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op een carrière in een management-, ondernemers- of accountantsfunctie binnen een internationale omgeving en hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap, met als motto: Leadership, Entrepreneurship, Stewardship.

Gastgericht en proactief
Centraal in de samenwerking staat een gastgerichte en proactieve aanpak van CSU Albatros. Maximale gasttevredenheid is al jaren speerpunt in de organisatie. Schoonmaakmedewerkers worden opgeleid om de rol van gastheer en gastvrouw effectief in te vullen. Daarnaast investeert CSU Albatros continu in het optimaliseren van de schoonmaakkwaliteit. Het toenemende belang van beleving in (hotel)schoonmaak is verwoord in het thema Excellence in hospitality.

Op de foto v.l.n.r. (staand): Caroline Tieland-de Rooij, manager Services Nyenrode, Kathelijn Simonis, manager business support Nyenrode, Bas Hogendoorn, rayonleider CSU Albatros, Fernand Drijgers, salesmanager CSU Albatros; en (zittend): Joost Mors, director hospitality & services Nyenrode, Robert Goudappel, directeur CSU Albatros, en Karin van den Heuvel, districtsmanager CSU Albatros

Deel dit artikel

Ook interessant: