27 maart 2015

SchoonGroep noteert landelijke opdracht voor reiniging zonnepanelen

Schoongroep Nederland gaat er met twintig regionale schoonmaakbedrijven voor zorgen, dat – via één aanspreekpunt – alle DVEP-zonnepanelen door heel  Nederland vakkundig worden gereinigd met behulp van osmosewater. 

DVEP, gevestigd in Hengelo, heeft samen met Schoongroep-deelnemer Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink, ook gevestigd in Hengelo, hard gewerkt aan een landelijke overeenkomst voor het periodiek reinigen van zonnepanelen. DVEP is een energieproducent met een uniek totaalconcept voor zonnepanelen.

Op de foto Willem Bokhove (l), directeur van DVEP, en Arjan Reerink, directeur van Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink. 

Over SchoonGroep Nederland
SchoonGroep Nederland is een uniek samenwerkingsverband van de beste middelgrote regionale schoonmaakbedrijven, verspreid over heel Nederland. Met SchoonGroep Nederland werken opdrachtgevers altijd met een schoonmaakbedrijf uit de lokale omgeving, maar wordt wel de landelijke dekking bereikt. Dat persoonlijke en betrokken karakter kenmerkt SchoonGroep Nederland. Bovendien: onze deelnemers zijn goed en snel bereikbaar en typeren zich door korte communicatielijnen, adequate oplossingen.

Over Adrie Reerink
Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink is dienstverlener in onder meer algemene schoonmaak,  glasbewassing, vloer- en gevelonderhoud, graffitiverwijdering, industriële reiniging, afvalbeheer, opleverings- en ontruimwerk, en verkoopt schoonmaak-/hygiëneproducten. Adrie Reerink is onder meer actief in Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal.

Deel dit artikel

Ook interessant: