Save the date: dinsdag 30 oktober BOMA Inspiration Day

Hoe kunt u schoonmaak nóg efficiënter maken? En leuker en meer circulair? Laat u inspireren op dinsdag 30 oktober op de BOMA Inspiration Day. In het experience center van i-team Global in Eindhoven organiseert BOMA voor het eerst een Inspiration Day. Een middagprogramma met workshops om kennis te maken, te ontdekken en te ervaren. Voor kleine en middelgrote schoonmaak- en facilitaire bedrijven dé uitgelezen kans om in korte tijd veel ideeën op te doen.

Maak de schoonmaak… efficiënt, hoe? Wat zijn de voordelen van en verschillen tussen manueel en machinaal vloeren reinigen? Wanneer weet u dat schoon écht schoon is? Welke mogelijkheden biedt snoerloos werken meer dan niet-batterij-aangedreven reinigingsapparatuur? Het zijn enkele van de vele vragen, waarop de BOMA Inspiration Day antwoord geeft. In twee workshops gaat u de antwoorden vinden en ervaren.

De BOMA Inspiration Day op dinsdag 30 oktober begint om 12.00 uur met een ontvangst en lunch, gevolgd door twee workshops, en eindigt rond 16.30 uur met drinks & bites. Waar moet u zijn op 30 oktober? Bij i-team Global, Hoppenkuil 27b, 5626 DD Eindhoven.

Aanmelden kan reeds via inschrijfformulier op www.maakdeschoonmaak.nl/inspirationday.

BOMA staat voor innoverend ondernemerschap door functionele schoonmaakconcepten te koppelen aan een efficiënte logistiek en e-tools te ontwikkelen, die onze klant toelaten te focussen op zijn kernactiviteit. Een doordacht gebruik van de BOMA-producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.