Sander Sierdsma business manager bij Tisser van Asito

Met ingang van 1 augustus is Sander Sierdsma aangesteld als Business Manager bij Tisser. Dit is een nieuwe functie binnen het managementteam van Asito, waarmee de organisatie duidelijk investeert in de toekomst. Als Business Manager is Sierdsma verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Tisser.

Sander Sierdsma is een bedrijfskundig opgeleide professional met ervaring in diverse branches. De afgelopen tien jaar heeft hij zich ontwikkeld binnen Randstad, een toonaangevend bedrijf in de uitzendbranche. Als Operationeel Manager en als Procesmanager/consultant heeft hij ervaring met inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen en leidinggeven aan een klantgerichte organisatie. Met de aanstelling van Sierdsma verwachten we bij Tisser nog beter invulling te kunnen geven aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening.

Sierdsma: “Tisser is een corporate startup die volledig in het teken staat van een win-win voor de medewerker en de klant. Volledig in lijn met moederbedrijf Asito, maar met het verschil dat we ‘from scratch’ mogen bouwen aan een nieuw facilitair platform. Een facilitair platform dat iedere dag een beetje beter wordt. Het is een geweldige uitdaging en waanzinnig om te doen.”