10 april 2015

Samenwerking Sanlynkro en José Crombeen in commercie en opleidingen

Schoonmaakbedrijf Jose Crombeen, onderdeel van Crombeen Group of Companies, heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Sanlynkro. Met deze samenwerking wil Paulus Korste, CEO van de Crombeen Groep, de commerciële en opleidingsactiviteiten van het schoonmaakbedrijf verstevigen en uitbreiden.  

Paul Korste: “In de facilitaire markt staan beleving en hospitality steeds meer centraal in de door ons verstrekte dienstverlening. Ons schoonmaakbedrijf kantelt naar een prestatiegericht full service facility-ontzorger, waarbij optimale kwaliteit- en servicebeleving voor onze relaties in onze DNA zit. We zochten ondersteuning in het opleiden van onze medewerk(st)ers op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden en hospitality-denken en het gericht opzetten van een (nog) professionelere verkooporganisatie. Doel is de bestaande klanttevredenheid te verhogen, alsmede nieuwe klanten aan ons te binden. We zijn continu bezig onze visie op nieuwe hospitality- en facilitaire concepten verder te ontwikkelen. In Sanlynkro zien we hierin een goede (sparring)partner.”

Over Crombeen Group
De Crombeen Group (gevestigd in Born, Limburg) staat voor een optimale kwaliteit- en servicebeleving. Gasten en medewerkers voelen zich direct welkom en thuis in een schoon en fris kantoor, tijdelijke (bouw)unit, bungalow of ontvangstruimte. De medewerkers van schoonmaakbedirjf José Crombeen besteden voortdurend, met een groot gevoel voor hospitality, extra aandacht aan de details.

Over Sanlynkro
Sanlynkro is een onafhankelijk organisatie- en adviesbureau en heeft ervaring in de gezondheidszorg, educatieve, commerciële en facilitaire markt in de Benelux. Sanlynkro richt zich op drie pijlers: -consultancy en advies, opleidingen en trainingen, en interim-management en netwerken.

Op de foto de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met Paul Korste, CEO Crombeen Group (in het midden), Stijn Krol van Sanlynkro (links) en Hein van Moerkerk, COO Crombeen Group.

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: