Samenwerking met EW versterkt Camille Oostwegel ChâteauHotels

EW - camille OostwegelGevestigd in de Limburgse Heuvelrug worden de 4- en 5-sterrenhotels van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants geroemd om hun hoge servicesstandaard, historische gebouwen en omgeving met een enorme indrukwekkende geschiedenis. EW Facility Services verzorgt sinds 2012 het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers, appartementen en algemene ruimtes, de minibar, linnenlogistiek en de turn down bij Château St. Gerlach, Kruisherenhotel Maastricht en Hotel Winselerhof. Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst continueren EW Facility Services en Camille Oostwegel ChâteauHotels hun succesvolle partnership voor de komende 5 jaar.

In 2012 zocht Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants een partner voor haar facilitaire dienstverlening waarmee zij een langdurige samenwerking aan kon gaan. Het hoge kwaliteitsniveau, de zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen van EW Facility Services deed ChâteauHotels besluiten de schoonmaakdienstverlening aan de multi service facilitair dienstverlener toe te vertrouwen. De kwaliteit, proactieve leidinggevenden en hospitality filosofie in combinatie met een goede samenwerking, vormde de basis voor de voortzetting van de partnership.

Partner
Bastiaan Klomp, directeur-gastheer van het Kruisherenhotel Maastricht: “De basis van een goed hotelproduct is in één woord samen te vatten: schoon! Je kunt een prachtige omgeving creëren met vriendelijke collega’s, maar als een bedrijf niet schoon oogt, zal een gast zich nooit thuis voelen. Met EW Facility Services hebben we een ‘partner-in-crime’ gevonden die ons product versterkt.”

Toekomst
De komende jaren zijn gericht op borging, bewaking en verder door ontwikkelen van de dienstverlening, introduceren van innovaties om nog meer in te kunnen spelen op de gastbeleving en het intensiveren van de samenwerking. Leon de Jong, districtsdirecteur van EW Facility Services: “Op de prachtige locaties van Camille Oostwegel ChâteauHotels voeren onze collega’s dagelijks met veel passie onze schoonmaakdienstverlening uit met als doel de hotels te ontzorgen en een bijdrage te leveren aan de ultieme invulling van hospitality.”

Ontwikkeling en innovatie
Om de beleving en kwaliteit van de dienstverlening te borgen en te verhogen, worden verschillende tools ingezet. Naast aanvullende trainingen op het gebied van hospitality wordt ook een nieuwe ICT-oplossing binnen ChâteauHotels geïntroduceerd. Jacqueline van Rossum du Chattel, operationeel manager van EW Facility Services: “Door de inzet van ICT zetten we een grote stap voorwaarts in innovatie en beheersing van onze dagelijkse werkzaamheden. Niet alleen draagt het systeem bij aan een nog efficiëntere kamerschoonmaak en inzichtelijkheid in waar we bij kunnen sturen, ook creëert het ruimte en tijd om meer beleving toe te voegen aan onze dienstverlening.”

Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants en EW Facility Services kijken uit naar een succesvolle voortzetting van hun samenwerking.

Op de foto van het ondertekenmoment met v.l.n.r. Winserlerhof: Beemflights, Kruisherenhotel: Etienne van Sloun en Château St. Gerlach: Beemflights.