8 september 2015

Samenwerking CSU en RET zorgt voor perfecte klantreis

Het Rotterdams vervoerbedrijf RET en schoonmaakbedrijf CSU sloten recent een overeenkomst voor het schoonmaakonderhoud van 53 metrostations, 10 kantoorgebouwen, 5 remises, bussen, metro’s, trams en 38 personeelswachtkamers. Het contract heeft een looptijd van drie jaar met twee maal een optiejaar. RET en CSU hebben al 25 jaar een goede relatie Uit onderzoek is gebleken dat RET hoog scoort op reizigerstevredenheid: schoon materieel en een veilig gevoel onderweg.

De keuze van RET om deze overeenkomst te sluiten, is in belangrijke mate bepaald door CSU’s kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening en de aandacht voor haar medewerkers. De komende jaren ligt de focus op resultaatgerichte schoonmaak en inzet van software die speciaal voor de vervoerssector ontwikkeld is. Onder andere het digitaal aan- en afmelden van voertuigen maakt het werk de komende jaren overzichtelijker, efficiënter en de reis kwalitatief beter. Daarnaast biedt CSU haar medewerkers de training Gastheerschap/Hospitality om hun klantvriendelijke houding en gedrag te stimuleren. Zij leren bij te dragen aan ‘de perfecte reis’: het bieden van extra service aan reizigers op elk station om zo hun reisbeleving te optimaliseren.

Op de foto v.l.n.r. achter: Rob Maliepaard (CSU), Alfred Beens (RET), Roland Engels (RET), Erol Akbulut, (RET), Yuri Lansbergen, (CSU/ Frans Linnenbank (RET). Zittend voor : Pedro Peters (RET)/ Suzan Stadhouders (CSU).

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2014. In 2015 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als Top Employer Nederland en won het de eerste Golden Service Innovatie Award.

Deel dit artikel

Ook interessant: