20 april 2015

RUFO clean en Ul-Team op weg naar 100% opgeleid

Er is weer een groep van RUFO clean, schoonmaakorganisatie in Leiderdorp, geslaagd voor de basisopleiding schoonmaak. “We hebben onze medewerkers de opleiding  laten volgen bij Ul-team. Inmiddels is 90% van al onze medewerkers geslaagd voor de basisopleiding”, meldt het schoonmaakbedrijf met trots.

Op de foto enkele geslaagde medewerkers tijdens het uitreiken van het diploma. “Uiteraard ontvingen ze ook een bloemetje van de directie van ons bedrijf’, aldus RUFO clean.

Een aantal van de RUFO clean-medewerkers gaat dit jaar ook de opleiding voor Leidinggevende volgen en de opleiding Hospitality. “Wij zijn zeer trots op deze score en gaan dit jaar voor de 100%!”

Maar er is meer te vieren, want RUFO clean bestaat dit jaar 25 jaar. In die tijd is RUFO clean van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de regio Leiden en omgeving. Ruud Fortman kijkt tevreden terug op de afgelopen 25 jaar en is vol vertrouwen voor de toekomst: “Een ding is in de afgelopen jaren niet veranderd en zal ook niet veranderen: de kwaliteit van onze dienstverlening blijft van het hoogste niveau!” Het zilveren jubileum wordt dan ook gevierd met personeel en ook klanten worden in de feestvreugde gekend.

Deel dit artikel

Ook interessant: