RSO gunt Duofort aanbesteding specialistisch vloeronderhoud

“Vanzelfsprekend zijn wij ontzettend trots op alle projecten die Duofort uit mag voeren, maar heel soms komt er een project op ons pad, waarvan we van trots stiekem een klein beetje ‘naast onze schoenen gaan lopen’”, meldt het team van Duofort met trots. De vloeronderhoudspecialist uit Ede won de aanbesteding van de Rijksschoonmaakorganisatie (RSO).

“Begin juli liet de Rijksschoonmaakorganisatie ons weten, dat Duofort als eerste is geëindigd in het aanbestedingsproject Specialistisch Vloeronderhoud RSO. Dit betekent concreet dat Duofort vanaf 1 september verantwoordelijk is voor het specialistische vloeronderhoud in alle overheidsgebouwen in Middenoost- en Noordwest-Nederland. Hieronder vallen gebouwen van onder meer de Belastingdienst, Dienst Justitiële Inrichtingen, de ministeries van Economische Zaken en Defensie, en de Raad voor Kinderbescherming”, legt Duofort in haar persbericht uit.

Een prachtige opsteker voor Duofort en een project waar de graag met alle mogelijkheden onze schouders onder gaat zetten. “We zijn er trots op dat wij de Rijksschoonmaakorganisatie ervan hebben kunnen overtuigen dat Duofort voor hen dé partij op dit gebied is. Het specialistische vloeronderhoud in hun gebouwen en de medewerkers van de RSO zijn de komende jaren bij ons in zeer goede handen. Wij zijn Duofort!”