Roze Berendsen dispensers voor stichting Pink Ribbon

Berendsen - Flamingo Pink dispenser lowresEen roze toiletinrichting, je ziet het nog niet heel vaak. Maar als het aan Berendsen ligt, komt hier snel verandering in. Ter introductie van haar nieuwe kleur dispenser Flamingo Pink draagt Berendsen vanaf juli tot en met december over iedere verkochte Flamingo Pink dispenser 5 euro af aan Pink Ribbon, de stichting die aandacht vraagt voor borstkanker.

Bij ‘pink’ denk je al gauw aan Pink Ribbon, zo ook wij bij Berendsen. Daarom boden wij de stichting aan om haar toiletten als eerste organisatie in Nederland in te richten met onze nieuwe ‘Flamingo Pink’ dispensers. Zo komt haar roze huis- en kleurstijl ook terug in de toiletruimtes. Pink Ribbon heeft nu alle dispensers in haar toiletruimte – van toiletpapierdispenser tot luchtverfrisser – in een mooie roze kleur.

Donatie per dispenser
Graag wilden we nog iets extra’s doen voor de meer dan 150.000 mensen in Nederland die leven met de gevolgen van borstkanker. Daarom doneren wij in de periode juli tot en met december 2016 5 euro per verkochte dispenser in de kleur Flamingo Pink. Bedrijven die in deze periode besluiten om hun toiletten met roze dispensers in te richten (of één roze opvallende te midden van een andere kleur), steunen hiermee dus Pink Ribbon.

Oktober borstkankermaand
Oktober is borstkankermaand. Daarom zetten wij voor deze maand nog een extra actie op touw om het goede en noodzakelijke werk van Pink Ribbon te ondersteunen. Houd onze website in de gaten voor deze speciale actie!

Pink Ribbon en borstkanker
De missie van Pink Ribbon is een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Voor al deze vrouwen – én mannen – financiert Pink Ribbon onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijneffecten van borstkanker. Berendsen draagt graag zijn steentje bij om de doelstellingen van Pink Ribbon te bewerkstelligen.

Voor meer informatie over Pink Ribbon: www.pinkribbon.nl
en over de toiletdispenseractie: www.berendsen.nl/pink-ribbon-actie