Rogier Moorman van Numatic: “Ervaar Nu-Assist en Nu-Design op Schoonmaak Vakdagen”

Op 25 en 26 september neemt Numatic International deel aan het vakevent Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten. Tijdens de beursdagen zal het bedrijf de bezoekers gastvrij ontvangen en de noviteiten Nu-Assist en Nu-Design… en meer…. laten zien. Zo kan iedereen zelf de voordelen en het gebruiksgemak ervaren. Een oproep van Numatic voor een bezoek aan deze nationale schoonmaakbeurs.

De producent van reinigingsmachines, -middelen en -materialen heeft op de Interclean haar relaties voor het eerst laten kennismaken met Nu-Assist en Nu-Design. “Beide concepten hebben we in de afgelopen maanden doorontwikkeld”, vertelt managing director Rogier Moorman. “Nu-Assist is een app op de smartphone met informatie over uw machine. Via deze app krijgt de gebruiker toegang tot eerste hulp bij storingen, filmpjes, reinigingsadvies, technische tekeningen et cetera. De eerste machines voorzien van een QR-code hebben wij reeds afgeleverd.”

Nu-Design is een configurator voor het samenstellen van een werkwagen op maat. De eisen aan een werkwagen zijn voor iedereen anders en wij stellen de klant nu in staat om deze naar eigen wens samen te stellen. Naast de lancering van 3 nieuwe basismodellen, de NC10, NC20 en NC30, bieden wij ook de mogelijkheid om de samenstelling van een aantal bestaande modellen te configureren. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen willen wij iedereen de voordelen en het gebruiksgemak van deze noviteiten laten ervaren.”

Oproep voor bezoek
Managing director Rogier Moorman roept belangstellenden op om naar de Schoonmaak Vakdagen te komen. Niet alleen voor een bezoek aan onze stand, maar ook als een van de ambassadeurs van de Schoonmaak Vakdagen. Al sinds de eerste uitingen over de vakbeurs worden Rogier’s naam, gezicht en uitspraken benut. Hij is dan ook enthousiast over dit nieuwe initiatief: “Wij werken graag mee aan een evenement dat ons mooie vak promoot en we vinden dat de branche dit initiatief moet omarmen. Het is tijd voor een echt eigen nationale schoonmaakbeurs. Op de Schoonmaak Vakdagen zullen wij met ons assortiment in ieder geval een smile op het gezicht van de bezoekers toveren. Als team hopen we hier ook zowel leidinggevende als uitvoerenden van diverse schoonmaakbedrijven te ontmoeten om aan hen de praktische kant van onze nieuwe producten te laten zien. De Numatic stand, nr 15, bevindt zich tegenover het cateringplein.”

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met Nu-Assist en Nu-Design van Numatic? Bekijk dan de swingende uitnodiging en registreer voor een gratis bezoek