10 maart 2017

Robert Hompes volgt Petra Boonstra als algemeen directeur Fortron op

Robert Hompes is per 1 maart benoemd tot algemeen directeur van Fortron. Hompes, hiervoor werkzaam als commercieel directeur van het bedrijf, neemt deze functie over van Petra Boonstra. Hij gaat zich voornamelijk richten op de verdere groei van Fortron en het verstevigen van de positie op het gebied van gevelonderhoud.

Sinds 2013 is Hompes als commercieel directeur werkzaam bij Fortron. Hij was nauw betrokken bij de transitie die het bedrijf doormaakte van specialistisch reiniger naar allround gevelonderhoudsbedrijf. Hompes: “De afgelopen jaren is Fortron uitgegroeid tot de professionele partner voor het totale gevelonderhoud van gebouwen. Als algemeen directeur wil ik deze propositie verder vormgeven en verstevigen en de succesvol ingeslagen weg voortzetten.”

Vertrouwen
Hompes volgt Petra Boonstra op, die na ruim zeven jaar algemeen directeurschap een andere uitdaging binnen moederbedrijf Vebego aangaat. Boonstra: “Robert is oprecht betrokken bij Fortron en haar medewerkers. Hij heeft totaalgevelmanagement echt op de kaart gezet en relaties met nieuwe en bestaande klanten gebouwd en bestendigd. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat hij Fortron verder kan ontwikkelen en nog succesvoller maakt.”

Over Fortron
Fortron is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in het totaalonderhoud van gevels. Het bedrijf heeft ruim 200 bevlogen vakmensen in dienst die graag met klanten meedenken over de beste oplossingen voor glas- en gevelonderhoud en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Dankzij continue innovatie, goed opgeleide medewerkers en jarenlange ervaring met het onderhouden van alles op en aan de gevel, is Fortron al bijna veertig jaar toonaangevend in de branche.

Fortron maakt deel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg.

Deel dit artikel

Ook interessant: