18 januari 2016

Registratie voor ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2016 geopend

In een grotere opzet dan ooit tevoren en met de introductie van diverse innovaties en nieuwe initiatieven, komen 30.000 deelnemers uit meer dan 130 landen samen in Amsterdam om de nieuwste producten en oplossingen te zien op het gebied van hygiëne en  professionele schoonmaak. Bezoekers worden geïnspireerd door baanbrekende nieuwe technologieën en de kans om alle marktleiders en meer dan 700 fabrikanten vanuit de hele wereld te spreken. ISSA/INTERCLEAN – wereldwijd erkend als hét toonaangevende evenement voor de schoonmaak- en hygiënesector − vindt van dinsdag 10 tot vrijdag 13 mei plaats in RAI Amsterdam.

InnovationLAB
Het evenement biedt een unieke mogelijkheid om te netwerken en contacten te leggen met branchegenoten vanuit de hele wereld, sectoren en technologieën en de editie van 2016 introduceert het InnovationLAB. Het InnovationLAB in Hal 9 presenteert robotica en softwaretools, en de nieuwe producten die zijn genomineerd voor de Amsterdam Innovation Award 2016. In het InnovationLAB ON STAGE kunnen seminars, workshops, discussies en presentaties worden bijgewoond. Daarnaast is er nog de InnovationLAB NEWSROOM met live interviews en opnames vanaf allerlei locaties op het gehele evenement.

Een nieuwe App
Andere vernieuwingen zijn gratis wifi en de verbeterde ISSA/INTERCLEAN App. Deze waardevolle netwerktool is door alle bezoekers gratis te downloaden; hiermee hebben ze direct toegang tot allerlei exclusieve content en contactgegevens die ze kunnen delen. De App biedt een compleet overzicht van de beurs in zakformaat met een volledige lijst exposanten met uitgebreid bedrijfsprofiel, een overzicht van alle nieuwe producten, praktische info over het evenement en links naar social media.

“De nieuwe ISSA/INTERCLEAN App biedt exposanten en bezoekers een laagdrempelig platform om contacten te leggen tijdens de vakbeurs”, aldus Rob den Hertog, Manager ISSA/INTERCLEAN. “Deelnemende bedrijven presenteren hun nieuwe producten in de App aangevuld met bedrijfsinfo. Zo wordt het gemakkelijker dan ooit tevoren voor bezoekers en exposanten om met elkaar te netwerken en garandeert het beiden een verbeterde beurservaring.

ISSA Educational Seminar programma
Het ISSA Educational Seminar programma is een wereldwijd toonaangevend forum voor het bespreken en uitwisselen van kennis op basis van een aantal keynote presentaties, paneldiscussies en speedsessies met zeer invloedrijke denkers, opiniemakers en baanbrekende organisaties die de toekomst van de bedrijfstak vormgeven.

Het programma trekt topmanagers, technische experts en vooruitziende deskundigen van over de hele wereld en biedt exclusieve toegang tot nieuwe inzichten en verbanden binnen de sector die van grote waarde zijn. Met een aantal dringende kwesties op de agenda waarmee de schoonmaak- en hygiënesector nu te maken heeft, biedt het programma op 10 en 11 mei een breed scala aan onderwerpen zoals de kansen die de circulaire economie creëert, maximaal profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in gegevensverzameling, aanpassen aan veranderingen in de industry supply chain en de stijgende winstgevendheid tegen een achtergrond van dalende kostenfactoren. In andere sessies komen ook zaken aan bod als de voordelen van het leasen van nieuwe apparatuur i.p.v. de aankoop ervan en hoe kwaliteitsschoonmaak de veiligheid verbetert en kosten & risico’s terugbrengt.

Onderdeel van het ISSA seminar programma is ook een reeks updates over sectortrends die worden georganiseerd in het InnovationLAB. Met deze intensieve presentaties van 15 minuten zijn bezoekers snel op de hoogte van een aantal belangrijke trends en ontwikkelingen die in de sector spelen. De sessies staan dagelijks gepland van 12:00 tot 14:30.

De speciale demonstratiezones, en diverse evenementen zijn een zeer populair onderdeel van ISSA/INTERCLEAN Amsterdam en deze editie beloven ze spectaculairder te worden dan ooit tevoren. Er zijn onder meer demonstraties van industriële schoonmaakapparatuur, straatvegers en afvaltrucks, high-rise platforms en glazenwassen.

Young Cleaning Professionals
Het Young Cleaning Professionals (YCP) programma – gestart tijdens ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2012 – is een gewild onderdeel geworden voor studenten en nieuwe professionals binnen de sector. Het biedt deelnemers de kans een brede en gevarieerde reeks ervaringen op te doen. Zo kunnen ze de eerste loopbaanstappen zetten, zich beter ontwikkelen, kansen bieden aan anderen in dezelfde positie en inspiratie opdoen bij Young Cleaning Professionals die al werkzaam zijn in de bedrijfstak.

Over ISSA/INTERCLEAN
Opgericht in 1967 in Amsterdam, worden de wereldwijde ISSA/INTERCLEAN evenementen gezamenlijk georganiseerd door RAI Amsterdam en haar alliantiepartner ISSA, de toonaangevende handelsorganisatie voor de schoonmaakindustrie wereldwijd. Of u nu op zoek bent naar leveranciers of distributeurs, de mondiale aanwezigheid van uw bedrijf wilt uitbouwen, klantrelaties wilt versterken, op de hoogte wilt blijven van de nieuwe trends in de industrie of wilt netwerken met collega’s, de ISSA/INTERCLEAN vakbeurzen bieden dit allemaal − en nog veel meer − op locaties over de hele wereld.

Registreer nu voor uw bezoek. Ga voor alle informatie over ISSA/INTERCLEAN Amsterdam naar www.issainterclean.com.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: